Lapsiperheet ja lapset terrorisoivat ihmisiä!

10.3.2004

Nyt jokaisen harkitsevan, rauhallisen ihmisen mitta alkaa olla jo kerta kaikkiaan täynnä. Onko se muka oikeutta, että kun on pullauttanut toukan maailmaan, on sen jälkeen joku valtakirja terrorisoida työssäkäyviä kunnon ihmisiä ihan miten huvittaa, koska vaan, missä vaan ja kuinka törkeästi tahansa?

Tämähän kävi nyt kristallinkirkkaasti jälleen selväksi tapauksesta, jossa pariskunta oli huudattanut vauvaansa yötä päivää kerrostalossa äärimmäisen häiritsevällä tavalla. Ja kun naapurit kehtasivat anteeksipyytävän nöyränä edes vähän toivoa, että vanhemmat tekisivät jotain parkuvalle kakaralleen, niin lähdetään välittömästi puimaan tätä asiaa ja haukkumaan noita rehtejä, työssäkäyviä tavallisia kansalaisia iltapäivälehtien etusivuilla!

Nykyään se "vapaa kasvatus" on jälleen noussut pintaan kaikkialla. Esimerkiksi Jyväskylän kaupunginkirjastoon opettajat tuovat ala-asteelta tai kenties päiväkodista lapsia ja antavat niiden juosta ympäriinsä kirkumassa täyttä kurkkua. Ennen vanhaan kirjastossa ei todellakaan päästetty pienintä pihaustakaan, eivät edes pienet lapset melunneet!

Teinien ja ala-asteikäisten käytös kaupungilla on myös muuttunut aivan uskomattoman röyhkeäksi. Kaikesta paistaa läpi, että lapsille ei ole annettu enää minkäänlaisia rajoja, ei kotona eikä koulussa. Syy on pelkästään vanhempien, ja osaltaan jumalattoman menon, kun kaikki kristilliset arvot on maassamme unohdettu tai ne on peräti häpäisty mahdollisimman irstaalla tavalla kuten homo-avioliittojen ja naispappeuden sallimisella.

Ensinnäkin on selvää, että lapsiperheillä ei oikeastaan olisi pääkaupunkiseudulle enää mitään asiaa. Mitä tekemistä heillä siellä on? Pääkaupunkiseutu on varattu meille erittäin varakkaille, tärkeässä asemassa oleville henkilöille. Lapsiperheet muuttakoot ympäryskuntiin, käykööt sieltä töissä paikallisjunaa käyttäen, ja pitäkööt meluavat pentunsa siellä syrjäkylässä.

Toiseksi, kaikki tämä ohjaa meitä vääjäämättä takaisin siihen hyvään sanomaan, joka pyhällä kirjallamme Raamatulla on lasten kasvatuksesta annettavana. Sieltä kannattaisi nyt jokaisen vanhemman tahi vanhemmuutta harkitsevan lukea ajatuksella kaikki kasvatusneuvot. Kuten jokainen älykäs ihminen huomaa, lasten aiheuttamat häiriöt johtuvat suoraan siitä, kun vanhat hyvät kasvatusmenetelmät on hylätty.


(Mr. Niilo Paasivirta)