Suomeen on heti rakennettava laajakaistaverkko!

30.4.2000

Nyt on jo kiire! Ruotsi on nimittäin aloittanut laajakaistaverkon rakentamisen. Emmehän halua, että naapurimaa menee edelle tietotaidossa ja kaikessa muussakin? Siksi Suomeen on välittömästi alettava rakentamaan laajakaistaverkkoa!

Verkko on ulotettava jokaiselle paikkakunnalle. Yksikään suomalainen ei saa jäädä Internetin ulkopuolelle! Netti tulee maailmalla korvaamaan sanomalehdet, television, ja pian jo useimmat koulujen ja yliopistojenkin toiminnoista. Kehittyneimmät maat kouluttavat pian lapset pääosin netin välityksellä. Haluammeko me jäädä kehitysmaaksi?

Ajatelkaapa sitä kaikinpuoleista siunausta ja hyvää, jota kaikkien suomalaisten ulottuvilla oleva Internet tuo. Netissähän on runsaasti esimerkiksi oikeita mielipiteitä päivänpolttavista asioista ja erinomaista hengellistä materiaalia. Nuorisomme moraalista ryhtiä voitaisiin kohentaa, sekä siveellisyytä syventää.

Mutta luonnollisesti netistä on sensuroitava ankarasti pois kaikki huono, epäsiveellinen sekä vääriä mielipiteitä sisältävä materiaali! Erityisen huolestuttavaa on huumenarkkarien fanaattinen propaganda, jossa nuo syntiset väittävät, että jotkut huumeet muka olisivat vaarattomia! Totuus on: vaaratonta huumetta ei ole! On vain erittäin vaarallisia huumeita! Tuonkaltainen rikollinen propaganda on ehdottomasti ensimmäinen asia, joka netistämme on karsittava pois.

Kunhan laajakaistaverkko tulee, netin valvontakin helpottuu oleellisesti. Valtion nettitarkastajat pystyvät selaamaan saitteja paljon nopeammin, ja jokaisen väärää materiaalia sisältävän saitin suhteen voidaan ryhtyä välittömästi toimenpiteisiin! Kansalaiset on toki velvoitettava myös pitämään kirjaa saiteista, joilla ovat käyneet, jotta ilmoitusvelvollisuuden noudattaminen voidaan myös varmistaa. Sillä onhan jokaisen kansalaisen velvollisuus ilmoittaa rikoksesta viipymättä poliisille, enkä näe, millä tavalla netti olisi tässä suhteessa mitenkään erilainen.

Nuorisomme tähden siis, päättäjät: aloittakaa laajakaistaverkon rakentaminen välittömästi! Muutoin netin siveetön, saatanan palvontaa sisältävä materiaali syöksee lapsemme turmion tielle.


(Niilo Paasivirta)