Missikisat sopivat kristityille!

29.8.2005

Viime aikoina eräillä keskustelupalstoilla on erilaisten tekopyhien tahojen esittämää raivoisaa, valheellisen kristillisyyden kaapuun pukeutunutta räyhäämistä missikisoja vastaan. Nythän on kuitenkin niin, että missikisoilla on myös oikeiden kristittyjen kannalta eräs tärkeä tarkoitus, jota ei tässä sen tarkemmin tarvitse edes ryhtyä kertomaan!

Naisten kohdalla asia on niin, että juuri ulkonäkö on eräs tärkeimmistä, ellei ainoa seikka, jonka avulla he voivat päästä avioliittoon. Näin ollen naisten on päästävä ehdottomasti esittämään tätä avuaan. Missikisat ovat tunnetusti hyvä keino tähdätä avioliittoon etenkin yhteiskuntamme vaikutusvaltaisimpien ja rikkaimpien miesten kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa esittää parhaita puoliaan, joilla hyvän, kristityn aviomiehen saa, kuin esitellä ne televisiossa ja lehdissä suuren julkisuuden kera?

Oikea kristittyhän ei milloinkaan saa syntisiä ajatuksia eikä edes ajatuksissaan tee syntiä kauniin naisen nähdessään, olipa tämä sitten vaikka alasti. Puhdas neitsyt, joka esittelee vartaloaan aviomiesehdokkaalle, on mitä kaunein asia. Tässä mielessä missikisoissa pitäisi olla myös alastonkierros, jossa esitellään aivan kaikki. Joka siitä saa syntisiä ajatuksia, hänen ei pidä eikä hän saakaan katsella missikisoja, ei hän ole Oikea kristitty!

Mutta, koska ei-kristityt sekä vääränlaiset kristityt kuitenkin katselevat silmät pullottaen, itsesaastutusta harrastaen missikisoja, olisi sittenkin loppujen lopuksi paras, että niitä ei järjestettäisi julkisina. Sinänsä nuo syntisiä ajatuksia kuhisevat irstailijat ovat jo muutenkin matkalla Helvetin iankaikkiseen kidutukseen, eli heidän sielujensa pelastamisella ei olisi väliä. Mutta on vaarana, että ko. syntiset viekoittelevat myös muita miehiä harrastamaan kanssaan onaniaa television ääressä.

Sanomattakin on siis selvää, mikä on paras tapa järjestää missikisoja: yksityistilaisuutena, ainoastaan maamme johtaville kristityille. Tähän avautuu mahdollisuus sitten, kun maatamme hallitsevat pelkästään Jumalan mukaan toimivat Oikeat Kristityt. Ja tähän pääsemme siinä vaiheessa, kun kansa vihdoin alkaisi äänestämään kommunisteja vastaan, oikeita kristittyjä ehdokkaita. Tilanne on siis Suomen kansan syytä, joka on huono.


(Mr. Niilo Paasivirta)