Kreationismin voittokulku etenee!

6.9.2001

Jokainen oikea kristitty tietää jo, että ns. kehitysoppi eli evoluutioteoria on ateisti-skeptikoiden kansainvälisen salaliiton levittämä likainen valhe. Onneksi miljoonat tiedemiehet ympäri maailman ovat jo hylänneet kehitysopin, ja siirtyneet oikean totuuden polulle. Evolutionismin viimeiset ajat alkavat olla käsillä, kun oikea totuus tulee yhä enemmän julkisuuteen.

Nyt, kun alkaa olla selvää, että kreationismi on evolutionismin ainoana vaihtoehtona jo osoitettu lopullisesti todeksi (koska kehitysoppi on kumottu, mikä tarkoittaa automaattisesti ainoan vaihtoedon todenmukaisuuden), voivat tiedemiehet viimeinkin alkaa rauhassa keskittyä kreationismin tutkimiseen. Kreationismihan tarkoittaa, että luodut baraminit ovat rappeutumislajiutuneet nykyisiksi lajeiksi.

Erittäin kiinnostava uusi alue ovat uudet baraminit, joita aina silloin tällöin luodaan maapallolle. Paras esimerkki on AIDS-virus, jonka baramini ilmestyi vain muutama kymmenen vuotta sitten pakanoiden kansoittamaan Afrikkaan. Sieltä tämä uusi baramini on levinnyt ainoastaan homoihin ja syntisiin. Loistava esimerkki Jumalan luomistyöstä! Rukoilkaamme, että muitakin uusia hyviä baramineja luotaisiin pian.


(Mr. Niilo Paasivirta)