Koulujärjestelmiemme ongelmiin on olemassa ratkaisu!

25.6.2005

Viime aikoina mm. opiskelijajärjestöt (=kommunisteja) ovat suureen ääneen vaahdonneet siitä, että "akateeminen vapaus" muka menetetään, kun laiskat hippi-ylioppilaat eivät saakaan loisia yliopistoissa ja korkeakouluissa vuosikausia, kun jokainen älyltään normaali ja vähänkään reipas, rehti opiskelija kuitenkin selviää opiskeluistaan säädetyssä ajassa.

Onneksi tässä tapauksessa kuitenkin on olemassa ratkaisu, joka on niin yksinkertainen, että jokainen voi vain hiljaa mielessään ihmetellä, millaisia puusilmiä päättäjämme ovat. Jälleen kerran ei olisi tarvinnut avata kuin eräs merkittävä kirja, josta ratkaisu tähänkin ongelmaan olisi välittömästi löytynyt. Mutta mehän tiedämme, että päättäjämme eivät sitä kirjaa koskaan millään tavalla noudata. Edes ne, jotka ylpeilevät olevansa ainoa Jumalan hyväksymä puolue, ja jota ei tässä kannata edes siksi mainita (Kristillisdemokraatit).

Ratkaisu on siinä perinteisessä näkemyksessä, joka vallitsi jo aikaa ennen Jeesusta, ja joka jatkui aina 1900-luvulle asti. Silloin saatana pääsi voitolle tässäkin. Eli ratkaisu on se, että asetamme naiset taas siihen perinteiseen asemaan, joka heille jo luonnollisen järjestyksen mukaisesti kuuluu! Jokainenhan voi luonnosta havaita esimerkiksi, kuinka urosleijonat lähtevät metsästämään ruokaa, sillä välin, kuin naaraat pysyvät kotiluolassa ja hoitavat pentuja.

Eli naisten on turha mennä lainkaan korkeakouluihin ja yliopistoihin. Kun tiedämme, että kaikki merkittävät tieteelliset saavutukset ovat aina miesten tekemiä, niin ymmärrämme heti, että järjestelmässä on perustavaa laatua oleva vika. Jostain käsittämättömästä syystä päättäjät ovat täysin sokeita tälle selkeälle asialle!

Naistemme kasvatuksen tulisi perehtyä kodinhoitoon, taloudenpitoon ja lasten hoitamiseen. Nämä eivät ole millään tavalla väheksyttäviä asioita, päinvastoin, ne tuovat mitä suurinta kunniaa jokaiselle naiselle, joka ymmärtää luonnollisen ja uskontomme saneleman asian. Kun luonnollinen järjestys tältä kohtaa kaadettiin, alkoi hirvittävä synnin ja kauheuksien aika. Se oli merkki lopun aikojen alkamisesta. Harmageddonin taistelun on totisesti oltava lähellä. Olemmehan jo kokeneet Raamatun mainitsemat, lopun aikoja todistavat sodat ja katastrofit. Ennen 1900-lukua ei tällaisia sotia ja katastrofeja lainkaan ollut!

Naiset: opetelkaa siis niitä asioita, joita kodissa, keittiössä, lastenhuoneessa ja - etenkin - makuuhuoneessa tarvitaan! Opetelkaa, kuinka miellytätte aviomiestänne kaikin tavoin, jotta miehenne voi keskittyä tärkeisiin asioihin. Aviomiesten olisi syytä myös harkita Raamatun mukaisen kuuliaisuuden ylläpitoa vaimoilleen. Sieltä löytyy monta hyvää ohjetta sitä asiaa silmälläpitäen.

Kuten vanhan kunnon USA:n Konfederaation herrasmies huomautti, nähdessään vaimonsa kylillä: "Kuka on päästänyt hänet keittiöstä! Ja mistä hän on saanut kengät!?". Siinäpä mallia asenteesta, jolla USA:sta tuli mahtavista mahtavin valtio maailmassa. Nyt, kun sielläkin asiat on lähes pilattu, voimme huomata, kuinka USA:n alamäki on jo huolestuttavassa vauhdissa.

Vain nämä asiat mielessä yhteiskunnastamme tulee paljon parempi, onnellisempi ja kauniimpi. Älkää, naiset, lähtekö opiskelemaan tiedettä (niin - ei edes ns. "tiedettä" humanistisissa tiedekunnissa). Jeesuslapsikin pyytäisi teiltä tätä, jos hän olisi vielä maan päällä.


(Mr. Niilo Paasivirta)