USA:sta mallia koulujemme moraalin ryhdistämiseksi!

10.4.2000

Näin kevään ja inhoittavien ehkäisyvälinemainosten aikaan täytyy jälleen kirjoittaa nuorisomme sukupuolitapojen jatkuvasta rappeutumisesta ja siitä, mitä tälle pahalle ongelmalle pitäisi kiireellisesti tehdä. Aikuiset joutuvat koulujen ohitse kulkiessaankin todistamaan iljettävää pettingiä, lääppimistä, syljen vaihtoa ja kaikenlaista koskettelua nuorten keskuudessa. Tuo tuollainen on erittäin turmiollista nuortemme moraalille. Raamattumme opettaa, että miehen ja naisen välinen suhde kuuluu avioliittoon!

Tässä asiassa voimme kerrankin ottaa mallia Yhdysvalloista, joka normaalisti on saatananpalvojien kansainvälisen salaliiton tiukassa otteessa kaikilta osin. Nimittäin Bob Jones University, Greenville, South Carolina, on ottanut käyttöön esimerkilliset säännöt, joita soisi Suomen koulutoimessakin harkittavan!

Tuossa yliopistossa noudatetaan Raamatun opetuksia, ja siellä kaikenlainen perversio on ankarasti kiellettyä! Esimerkiksi, mustat oppilaat eivät saa milloinkaan tehdä treffejä valkoisten oppilaiden kanssa. Tämä perustuu Raamatun opetuksiin.

Bob Jonesin yliopisto toimii myös väsymättä yhtä maailmanhallitusta, tuota antikristuksen valtakuntaa, joka on ennustettu, vastaan. Raamattu ei totisesti opeta meille, että kaikkien maiden ja rotujen pitäisi sekoittua, puhumattakaan siitä, että "uskontojen pitäisi yhdistyä", sillä totisesti kristinusko ei ole pelkkä uskonto, eikä sen pitäisi todellakaan "yhdistyä" muiden kanssa!

Rotujen välinen risteytyminen on yksi osa homojen strategiaa yhden maailmanhallituksen luomiseksi, sillä se on pahimmanlaatuista ja tarkoitushakuista geneettistä muuntelua. Rotujen välisen sekoittumisen estäminen on uskonnollinen kysymys, ja uskonnonvapauden nimessä tätä sääntöä ei voi mitenkään kritisoida.

Bob Jonesin yliopisto on myös ehdottoman vapaa huumeista, alkoholista ja kaikenlaisesta seksistä. Oppilaiden pukeutuminen on aina säädyllistä. Säännöt ovat ankarat, kuten Raamattummekin kehoittaa; yksikin rike, ja oppilas erotetaan. Maallinen musiikki, elokuvat, TV ja suodattamaton Intenet-yhteys ovat ehdottoman kiellettyjä. Kuten kaikki uskovaiset tietävät, USA:n viihdeteollisuus on moraalia hirvittävästi rappeuttavaa lajia.

Bob Jonesin yliopiston motto on: oppilas on tullut armeijaan, sillä hänestä kasvatetaan palvelija Jumalan armeijaan. Tästä lähtökohdasta alkaa kristillinen kasvatus. Lihan on kasvettava vahvaksi sielun ohella. Moraalittomuus hävitetään ruumiista armotta. Elokuvat ynnä likainen musiikki eivät milloinkaan pääse jäytämään oppilaan sielua.

Erinomaisen kasvattavia sääntöjä ovat myös nämä: tanssi on kielletty, kädestä pitäminen on kielletty, sillä Raamattumme opettaa meitä olemaan luottamatta lihaan. Fyysinen kosketus nuorten välillä voi aiheuttaa äkkiä katastrofin. Tuon mainion koulun tavoite on asettaa nuoret yhteyteen Jumalan kanssa, ei maallisen lihan!

Bob Jonesin yliopisto toimii myös ankarasti katolista kirkkoa vastaan, sillä katolinen kirkko ei edes noudata Raamattuamme! Katolinen kirkko -kultti on kuin mormonismi, buddhalaisuus tai hindulaisuus. Bob Jonesin yliopisto ottaa vastaan ateistit ja pakanat, ja toimittaa heidät Jeesuksen luo synnin kahleista. Sivumennen sanoen, pakanauskonto on myös evoluutiouskonto, sillä Raamattumme kertoo selkeästi, miten maailmamme on luotu. Evouskovaiset ovat täten todistettu vääräksi.

Tuo hyvä koulu opettaa selkeästi, erittäin selkeästi, että homoseksualisuus on synti. Jumalahan ei nimittäisi homoseksualisuutta synniksi, jos siitä ei voisi eheytyä. Tämä todistaa, että homoseksualisuus on opittu tapa, paha synti, ja siitä voi eheytyä nimenomaan Jeesuksen avulla. Täten homoa ei koulussa voida pitää oppilaana, kuten ei avionrikkojaa tai varastakaan.

Siinä oli hieman mallia Suomen peruskouluille ja lukioille. Eiköhän näillä ravitsevilla hengen eväillä voitaisi hieman nostaa nuorisomme hirvittävässä tilassa olevaa moraalia.


(Niilo Paasivirta)