Keskustapuolue on välittömästi lakkautettava!

23.6.2003

Vain muutamaa hetkeä ennen kuin olisin arvostellut maanlaajuisesti arvostetuissa Puoluekatsauksieni sarjassa (12.2.2001: Osa I, Suomen kristillinen liitto, 24.2.2001: Osa II, Kokoomus ja 25.5.2001: Osa III, Ruotsalainen kansanpuolue) Keskustapuolueen, se jo osoittikin ihan omin voimin olevansa lehmänrieska puolueiden joukossa.

Salakavalat juonittelut ja törkeä valehtelu kansan valitsemille korkeille edustajille ryydittävät tätä puoluetta, jonka toimintakin on toki aina lähtenyt suomalaisen maaseudun vastenmielisimpien kyläyhteisöiden kaunoista, kyräilyistä ja vihasta. Nyt tämän "puolueen" edustajat tunnetaan myös rattijuoppoina.

On vaikea kuvitella, että eräs merkittävimmistä presidenteistämme, Urho Kaleva Kekkonen, olisi eräiden epämääräisten tutkimuksien mukaan omannut sympatioita silloista Keskustapuoluetta, eli Maalaisliittoa kohtaan. Näin emme toki voi uskoa. Ei niin merkittävä suurmies olisi milloinkaan ollut tekemisissä sellaisen puolueen kanssa.

Kun Kepu on toimillaan näin viimeinkin julkisesti pilannut loputkin maineensa rippeiden jäännöksistä, on valtioneuvostomme tehtävä vain yksi johtopäätös. Keskustapuolue on lakkautettava. Tämä tarkoittaa myös uusia eduskuntavaaleja. Koska vaalit voitettiin kepulikonstein - miten osuva sana! - on selvää, että vääryydellä ja petoksilla hankittu vaalivoitto olisi nyt mitätöitävä.

Mikäli poliitikkojen selkäranka ei kestä Kepun lakkauttamista - tässä kohdassa tietysti jokainen huomaa, että ei tietenkään kestä, koska nykyisillä poliitikoilla ei selkärankaa lainkaan ole - on joka tapauksessa selvää, että kansa tekee oikean ratkaisun ja Kepu kärsii uusissa vaaleissa niin murskaavan tappion, että sen liejusta se ei enää milloinkaan nouse mukaan maamme päättäjien joukkoon.

Sanomattakin on selvää, että ennenaikaisissa vaaleissa Kepua äänestävät tullaan toki asettamaan Suojelupoliisiin tiukan silmän tarkkailtaviksi. Onhan jo kiistatta näytetty toteen, että Kepulaiset jakelevat kaikki salaiset paperit ihan sinne sun tänne ja minne tahansa, jos niitä käsiinsä saavat. Näin ollen Kepulaisuus olkoon jatkossa kaikkien luottamustoimien esteellinen tekijä.

Ylipäänsä on kepulaisten siveellinen ja muu puhtaus asia sinänsä. Etteivät nuo ihmiset ole ainakaan vedensuosijoita, sen näkee jo heidän ulkonaisesta olemuksestaan, valitettavasti hyvin usein vaikka silmät ummessakin. Useinkin noiden heinähattujen haju on pyrkinyt etomaan mieltäni. Lisäksi vielä navettaan sopiva asu ja kaikkea muuta kuin sankarimainen olemus. Tuo tuollainen ei voi enää olla kovin viehättävää; mutta kerrassaan vastenmieliseksi he pakostakin muuttuvat, kun heidän ruumiillisen epämiellyttävyytensä lisäksi yht'äkkiä huomaa heidän siveelliset lokatahransa.


(Mr. Niilo Paasivirta)