Kesäaika on naurettavaa pelleilyä!

29.10.1999

Nyt on TAAS kerran edessä se naurettava kellon viisarin siirtely! Tämä roska alkaa jo kerta kaikkiaan mennä liian pitkälle. Mitä järkeä on kaksi kertaa vuodessa siirrellä niitä kelloja, ja joko seisottaa junia asemilla tai sitten kiirehtiä aikatauluja taas kiinni? Eihän siinä ole mitään mieltä.

Ja miksi se kellojen siirto on tehtävä niin epäinhimilliseen aikaan? Jokainen rehellinen isänmaallinen mies käy töissä, eikä silloin jaksa nousta kolmelta yöllä jotain kelloja säätelemään! Niin, tähän tietysti työttömät loiset ja muu roskaväki alkavat naureskellen vinoilemaan, ettei niitä kelloja tarvitse yöllä korjailla. Mutta kylläpäs niitä vain tarvitsee! Menkää töihin niin ehkä joissakin työpaikoissa selviää, että kellojen on tosiaankin oltava oikeassa koko ajan.

Ehkä nykyiset päättäjät ovat jo niin nulikoita etteivät muista, kuinka asiat ovat maassamme perinteisesti olleet. Ennen vanhaan noustiin auringon noustessa, ja tehtiin työtä auringon laskuun asti, paitsi pyhäpäivisin! Ei siinä siirrelty kelloja eestaas.

Tämä kesä- ja talviaikahourailuhan on peräisin jostain ulkomailta. "Päättäjämme" ovat ulkovaltoja nuoleskellen ottaneet tämänkin järjettömyyden käyttöön. Niinpä niin, isänmaammehan on nyt armas EU. Suomi on vain osavaltio.


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()