Totuus Kekkosesta!

28.10.2002

Suomen tasavallassa on ollut vain muutama presidentti, joiden merkitystä maallemme voisi melkein verrata jopa minuun! Näihin presidentteihin kuuluu myöskin Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986). Koska olen perehtynyt historiaan erittäin tarkasti, täysin akateemista korkeinta korkeakoulututkintoa vastaavalla laajuudella, haluankin nyt julkaista muutamia huomioitani, jotka perustuvat vuosien mittaiseen tieteelliseen tutkimukseen.

Ensimmäiseksi paljastan vähälle huomiolle jääneen seikan Kekkosen poliittisesta suuntautumisesta. Olen nimittäin tutkimuksieni tuloksena vakuuttunut siitä, että Kekkosella oli sympatioita Maalaisliiton (nyk. Suomen Keskusta) suuntaan! Ihmettelen, miksei nykyinen hallitus ole huomannut virinneessä keskustelussa painottaa tätä asiaa. Onhan Suomen Keskusta oppositiossa.

Tutkimuksissani on myös selvinnyt, että Kekkonen harrasti mm. urheilua, hiihtoa, kalastusta ja metsästystäkin! Sanomattakin on selvää, miten nämä niin kauan vaietut ja salatut, häpeillytkin harrastukset vaikuttivat tuon ajan poliittiseen ilmapiiriin.

Vaikka ratkaisevia todisteita ei ole vielä löytynyt, epäilen, että vuoden 1956 presidentivaaleissa yksi valitsijamies loikkasi sosiaalidemokraattien K. A. Fagerholmin puolelta Kekkosen kannattajaksi. Eräät tutkijatahot eivät ilmeisesti halua lainkaan puhua tästä asiasta tutkimuksissaan.

Vaadin nyt julkista anteeksipyyntöä eräiltä kaunaisilta tutkijatahoilta, joiden tarkoitusperiä voi jokainen hiljaa mielessään miettiä, eikä katkerien lausuntojen syytä tarvitse tässä sen tarkemmin kertoa. Syynä ovat tietysti lähestyvät eduskuntavaalit.


(Mr. Niilo Paasivirta)