Kasvihuoneilmiö on puppua!

25.8.2005

Viime aikoina eräät, mm. terrorismityyppisiä otteita harrastavat tahot, joita ei tässä ole syytä erikseen nimetä (Greenpeace, Vihreät) ovat yhä äänekkäämmin alkaneet vaahto suusta roiskuen meluta ilmastonmuutoksesta ja ns. kasvihuoneilmiöstä.

Kasvihuoneilmiötä pidetään yleisesti huuhaana oikeassa tiedeyhteisössä. Ja joka ikinen ala-asteen lyhyen oppimäärän geologian alkeisiinkin pikkuriikkisenkään perehtynyt henkilö tietää, että elämme nyt lyhyttä interglasiaalista kautta jääkausien välissä, ja ilmasto tietenkin vähän lämpenee tässä välillä. Tästä sitten erinäiset hörhö-uskovaiset ovat kehitelleet kasvihuoneilmiö-fantasian, jonka kannattajat ovat joko kasvihuoneilmiö-uskovaisia vailla todellista tietoa, tai sitten kasvihuoneilmiöstä hyötyä saavia valehtelijoita.

Erinäiset yrityksetkin on saatu mukaan hörhöilemään tämän järjettömän idean puolesta. Syy on se, että nämä yritykset hyötyvät taloudellisesti valtion runsaskätisten "ympäristöavustusten" tms. Erinäisiin yliopistoihin on myös pesiytynyt kasvihuone"tutkijoita" kuin rikkaruohoa, ja näille syydetään aivan järjettömiä summia rahaa. Esimerkiksi ns. SILMU-niminen nollatutkimus nieli kankkulan kaivoonsa 80 miljoonaa markkaa, ja mitään järkeviä tuloksia ei syntynyt, mitä nyt viherhörhöjen etukäteissuunnitelman mukainen raportti. Lukemattomilla Internet-sivuilla kuitenkin kasvihuoneilmiö todistetaan huuhaaksi.

Nyt kannattaa painaa mieleen tämän kasvihuoneuskonnon kannattajien nimiä. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, miksi, eikä sitä tarvitse tässä sen kummemmin kertoa. Nimiä nimittäin tarvitaan myöhemmin, kun nämä salakommunistit asettelevat itseään ehdoille kaikissa mahdollisissa vaaleissa. Jokainen oikeaa tieteellistä tutkimusta kannattava jättää nuo viherhörhöt ja sala-viherhörhöt aina äänestämättä.

Se, mikä tässä on erityisen kiusallista, on se, että erinäisiin korkeisiin virkoihin, joita en nyt mainitse (ympäristöministeri) on nimitetty henkilöitä, jotka pelkäävät viherhörhöjä niin pahasti, että sotkeutuvat sanoissaan heti ensimmäisen valheellisen väittämän edessä. Kyllä nimenomaan ympäristöministerin pitäisi tuoda erittäin jämäkästi esiin se yleisesti tiedetty fakta, että ns. kasvihuoneilmiö on vain kommunistien ja muiden hörhöjen runoilema fantasia. Tämähän oli Suomenkin virallinen, oikea linja aina vuoteen 2005 asti, kun vellihousut alkoivat tutista äänekkään julkisuudessa vellovan viherhörhötyksen edessä.

Suomen virallinen linjahan oli, että meillä on 30 vuotta aikaa vähennellä päästöjä kaikessa rauhassa. Sinänsä mokoma päästöjen vähentäminenkin on täyttä ajanhukkaa, mutta tämän 30 vuoden aikana olisimme helposti voineet aloittaa kunnolliset tutkimukset asiasta ja kumota koko kasvihuoneilmiö-idean.

Jäätiköiden sulamisesta keuhkoaminen on myös täyttä roskaa. Todennäköisempää on, että ilmaston nykyisen luonnolisen vaihtelun (eli ei kasvihuoneilmiön - sitä ei ole olemassa) ansiosta jäätiköt pikemminkin pysyvät saman kokoisina tai jopa kasvavat, koska sademäärätkin kasvavat. Kyllä luonto pitää huolen luonnosta. Jäätiköiden "hajoaminen" eli poikiminen reunoiltaan on täysin luonnollinen tapahtuma, koska eiväthän ne jäätiköt voi loputtomiin kasvaakaan. Parin asteen nousu, tai vaikka se huhuttu 6:nkin asteen nousu ei napaseutujen -40 asteen pakkasissa paina mitään.

Sanomattakin on selvää, että kasvihuoneilmiön kannattajat ovat useimmiten myös ateisteja ja evoluutioteorian (oikeammin: evouskon) kannattajia, jotka vastustavat myös kreationismia (tiedettä). Ettei vain Saatanalla olisi sormensa pelissä tässä asiassa? YK on tehnyt selväksi ettei sillä ole mitään kristillisen lähetystyön loppumista vastaan. Tehostaakseen aivopesua järjestö on palkannut tutkijoita kehittelemään entistä hurjempia ennusteita ilmaston lämpenemisestä.


(Mr. Niilo Paasivirta)