Eduskunnan kansanedustajat edustakoot Suomen kansaa!

19.3.2003

Uusi eduskunta on nyt sitten valittu edustamaan kansaa. Ja nythän on niin, että kansa on valinnut eduskuntaan erittäin edustavan määrän muusikoita, nyrkkeilijöitä, missejä, seiväshyppääjiä, ralliautoilijoita ja muita urheilijoita. Näin ollen jokainen ajatteleva ihminen päätyy nopeasti oikeaan johtopäätökseen.

Sanomattakin on siis selvää, että uudet kansanedustajat voivat tästä eteenpäin hoitaa myöskin kaikki maamme edustustehtävät samalla palkalla. Näin säästyisi runsaasti kalliita veromarkkoja, jotka tähän asti ovat kadonneet mm. kaikenlaisten dopingurheilijoiden palkkoihin.

Esimerkiksi Mikko Alatalo voisi käydä luikauttamassa Suomen seuraavat Euroviisukappaleet, ja Tony Halme riittää nyrkkeilyedustukseksemme kaikissa tulevissa arvokisoissa. Tanja Karpela voi tästä lähtien hoitaa kaikki Miss University tms. -kisat. Paikalliset Suomen Neiti -yms. kisat voidaan lakkauttaa kokonaan, koska edustaja on jo valmiiksi. Samoin urheilukarsinnat.

On selvää, että maatamme edustavat kansanedustajat eivät tarvitse voittaessaan mitään omakotitalotontteja ja muita kalliita turhuuksia. Käytettäkööt nekin varat tästä eteenpäin sotaveteraanien tukemiseen.


(Mr. Niilo Paasivirta)