Juhannus on pakanallinen rienausjuhla!

20.6.2002 (päivitetty 24.6.2005)

Viimeistään nyt tämä alkaa jo mennä aivan liian pitkälle! Nyt jokaisen rehellisen kansalaisen olisi aika ryhtyä toimenpiteisiin erään pyhän juhlamme täydellisen pilaamisen takia. Tähän rienaukseen ja häpäisyyn osallistuu kaiken lisäksi lähes koko kansa, joka ikinen vuosi, eikä kukaan päättäjä tee yhtään mitään koskaan tämän saatanallisuuden estämiseksi!

Nythän on niin, että melkein jokaiselta näyttää olevan unohtunut juhannuksen sanoma. Juhannusta pitäisi viettää Johannes Kastajan muistoksi, eli sen tulisi olla harras pyhä! Näinä syntisinä aikoina kaikki kuitenkin täytyy väkisin pilata ja häpäistä. Eikö enää mitään pyhiä arvojamme haluta säilyttää? Kun perusarvomme murenevat, seurauksena on Suomen loppu.

Ensinnäkin tapa sytyttää juhannusyönä suuri avotuli eli kokko on kotoisin suoraan pakanoilta. Irstas tanssi suuren nuotion ympärillä on alunperin pakanariitti, jossa on pyritty karkoittamaan "pahoja henkiä" ja tyttöjen ja poikien tanssi on tähdännyt hedelmällisyyden kasvattamiseen, joka puolestaan tarkoittaa poikkeuksetta rietasta irstailua. Onko sellainen sopivaa, että päivänä, jona Johannes Kastaja mestattiin, harjoitetaan irstailua?

Kuvaan sopii myös huumaavien juomien yletön nautiskelu. Pakanat, kuten esimerkiksi eskimot, ovat tällä tavalla pyrkineet yhteyteen henkien kanssa. Ja tällaisia tapoja nuorisomme innokkaasti noudattaa joka ikisenä juhannuksena! En voi ymmärtää, miksi nuoret kopioivat jotain eskimoiden pakanariittejä, kun tarjolla olisi myös oikeaa hartautta juhannuskirkon muodossa.

Tyypilliseen juhannukseen liittyvät edelleen myös pimeyden voimat monin eri tavoin. Nuorison suosiossa ovat yhä muinaiset juhannustaiat, kuten kieritteleminen yöllä alasti kasteisella viljapellolla ja seitsemän eri kukan kerääminen kammariin, jossa joku on aikoinaan kuollut, kahden peilin välisen kujan sisään, jossa palaa myös musta kynttilä.

Näistä asioista tahdon ehdottomasti todeta nuorisollemme: älkää koskaan, missään nimessä ryhtykö "juhannustaikoihin"! Juhannustaiat ovat noituutta ja saatananpalvontaa! Ne johtavat pahojen henkien yhteyteen, ja sitä kautta vievät teidät suoraan helvettiin. Se on kuulkaa karmaiseva näky, kun juhannustaikojen kauhuissa mielenterveytensä menettänyt nuori riuhtoo suljetulla osastolla lepositeissä. Jo pienikin juhannustaika on leikkimistä pahojen voimien kanssa, ja voi johtaa kauheaan kohtaloon!

Sanomattakin on selvää, että päättäjien on kiireesti ryhdyttävä ankariin toimenpiteisiin nuorisomme pelastamiseksi. Juhannuskokot on kiellettävä, samoin juhannustanssit, alkoholin tarjoilu juhannuksena, sekä etenkin juhannustaiat! Olisi myös siunauksellista, jos nuorisollemme julistettaisiin koko juhannuksen kestävä ulkonaliikkumiskielto.

Päivitys 24.6.2005: Eräiltä suomenruotsalaisilta (ts. kyseessä eivät kaikeksi onneksi oikeastaan tavallaan edes ole suomalaiset, vaan ruotsalaiset, josta kiitämme luojaa) alueilta on kantautunut hälyttäviä uutisia.

Näillä pakanallisilla alueilla pystytetään juhannukseksi ns. juhannussalko. Tällainen pakanallinen riittiperinne on suoraa Jumalanpilkkaa! Kyseinen salko, jonka ympärillä sivumennen sanoen tanssitaan myös irstaita tansseja, on hedelmällisyysriittiin liittyvä kultti-idoli, ja niin täysin kristinuskomme vastainen kuin vain mikään kapistus ylipäänsä voi olla! Ei puhettakaan siitä, että ko. paalun yhteydessä muistettaisiin se rasvattu tanko, jota pitkin jokainen syntinen liukuu helvetin iankaikkiseen kärsimykseen. Ehei, tämä rietas, pystyssä törröttävä salko tuo virnistelevien suomenruotsalaisten saastaisiin, paheellisiin mieliin aivan toisenlaisia mielikuvia! Mikseivät päättäjät toimi tämänkaltaisen Jumalanpilkan karsimiseksi maastamme?


(Mr. Niilo Paasivirta)