Joulun sanoma on kerta kaikkiaan hukassa!

13.12.1999 (päivitetty 4.12.2006)

Näin maailmanlopun aikojen kynnyksellä - lopunajan merkit ovat näet selkeästi esillä, ja ne voi kristallinkirkkaasti löytää pyhästä Raamatustamme kun sitä luetaan oikealla asenteella - olisi jo vähitellen aika luopua rappiollisesta "Joulusta", jota jo nyt joka ikinen tuutti meille suoltaa ja myy!

Jos tänä aikana erehtyy lähtemään kaupungille, jokainen kaiutintorvi suoltaa jatkuvana puurona hirvittäviä joululauluja, joista sivumennen sanoen kaikkein iljettävimmät on tehty käyttäen hyväksi seksuaalihimoja! Eräässäkin joululevymainoksessa laulaa puolialaston värillinen nainen - tuon mainoksenkin epäilemättä näemme myös tänä jouluna. Ja lauletaanko noissa lauluissa joulun sanomaa? Ehei! Niissä julistetaan joulupukin tuloa ja kaupallisten lahjojen saamista!

Joulupukki sinänsä antaa lapsillemme erittäin arveluttavan mallin. Sillä onhan kyseessä alunperin suuri pukki, Baphomet eli itse saatana! Yhtään paremmaksi tuota esikuvaa ei taatusti tee se, että se esitetään lahjojen jakajana, ja että katolinen kirkko on myös tullut markkinoille väittämällä kyseistä pahuuden olentoa pyhimykseksi! Elikkä kunnon kristityt ilman muuta boikotoivat jatkossakin niitä kauppoja, jotka oman punaiseen verhoillun Baphometinsa hankkivat. Eikö muuten vanhempia huolestuta yhtään se perinne, että lapset, viattomat pienet lapset, istutetaan irstaan vanhan pukin syliin? Istuttaisitko Sinä lapsesi vaikka Jammu-sedän syliin?

Se varsinainen Joulun sanomahan on mahdollisimman täydellisesti unohdettu pois. Tuskin kukaan sitä muistaa, tai edes haluaakaan kuulla näinä saatanallisina aikoina! Siksipä en tässä yhteydessä väsytä lukijoita toistamalla sitä, sillä se on kyllä jokaisen saatavissa pyhässä kirjassamme. Korostaisin toki sitä tarkoitusta, johon vapahtajamme maailmaan syntyi, eli ristillä kärsimystä varten. Joulu ei siis ole pelkästään iloa varten!

Saastaisten joululaulujen ja kapitalistisen turhuuden markkinoiden lisäksi jouluna harjoitetaan täysin häpeilemättä myös kuolemansyntiä! Kyllä vain. Kinkun ja kaiken muun jouluruuan hirvittävä ahmiminen on ahnautta, joka on yksi kuolemansynneistä! On selkeästi itse paholaisen juoni, ettei tuota kukaan näytä edes huomaavan. Jouluruokien silmitön ahmiminenhan on verrattavissa siihen, että menisit vaikka harjoittamaan haureutta naapurin vaimon kanssa, tai vaikka tappaisit jonkun ihmisen! Ahneus on pyhän Raamattumme mukaan täysin yhtä paha synti!

Ja joulun, tuon suuren mässäilyn, tuhlaamisen ja irstailun juhlan jälkeenhän on sitten vielä uusivuosi. Silloin ihmisten tavoitteena on humaltua tolkuttomaksi, ja harjoittaa haureutta! Lisäksi tuohon "juhlaan" on hankittu mukaan pakanallisia riittejä oikein urakalla: sekä ilotulitus että tinan valaminen ovat pakanallisia tapoja, joista jokainen oikea kristitty ehdottomasti pidättäytyy!

Siispä ehdotankin maassamme pikaisesti tarvittavia uudistuksia, jotka olisi syytä lähteä toteuttamaan lakiteitse, sillä mikään muu ei voi enää kansaamme auttaa! Ensinnäkin, joululomapäivät on peruutettava - pyhäpäiväksi riittää 25. päivä, joka olkoon hiljainen, kotona (temppelissä käynnin lisäksi) vietettävä juhlapäivä. Toki on tarjottava mahdollisuus iloitakin hieman, siispä alkkoholiliikkeet voivat jouluviikolla tarjota mietoja viinejä, muut paholaisen tuliliemet olkoot pannassa. Joululahjojen antaminen olkoon näin aluksi ihan laissa kielletty - eiväthän lapsemme ole mitään Jeesuksia, jotka lahjat ehkä ansaitsisivatkin! Jokainen lapsi, joka sitten lahjoja mankuu, olisi kuritettava Raamatun mukaan kepillä, kunhan saamme ensin lakimme tältä osin korjattua takaisin Raamatun mukaiseksi, jotta ko. kurikeino saadaan jälleen laillisesti käyttöön.

Heti joulun jälkeen on ryhdyttävä ahkeraan aherrukseen. Vai luuletteko te nykyajan ihmiset, että Jeesus olisi muka ollut joutilaana, sapattia lukuunottamatta? Ne syntiset, jotka haluavat sitten uudenvuoden pakanajuhlaa vielä viettää, viettäkööt sen uuttavuotta lähinnä olevana viikonloppuna. Ilotulitukset on toki kerta kaikkiaan maassamme kiellettävä.

Näillä ohjeilla lapsemme voivat vielä vapautua USA:n lanseeraaman kaupallisen joulun ikeestä ja kasvaa kunnon kristityiksi. Maamme voi ehkä myöskin täten välttyä maailman lopussa tulevalta Jumalan kostolta.

Päivitys 4.12.2006: taas jälleen kerran Oikeilla Mielipiteillä on ollut laajaa kansainvälistä vaikutusta. Nyt kristilliset ryhmät ympäri maailman ovat heränneet vastustamaan joulupukkia, vain seitsemän vuotta jälkijunassa! Kieltäkää pukki -kampanja alkoi toissa viikolla Saksasta ja Itävallasta. Monet paikat on jo julistettu pukkivapaiksi alueiksi. Wienin maailmankuuluilla joulumarkkinoilla kauppiaat poistivat joulupukkijulisteet ja -kuvat pois kojujensa seiniltä. Coca Cola -yhtiö kehitti joulupukin 1930-luvulla, ja joulupukin sanoma on läpikaupallisuus ja saatananpalvonta (koska kyseessä on Suuri Pukki eli vapaamuurarien Baphomet).


(Mr. Niilo Paasivirta)