Jyväskylään maailman upein näköala-asunto!

24.2.2007

Jyväsjärven molemmille rannoille on viime vuosien aikana noussut upeita ns. näköala-asuntoja, joka tarkoittaa, että niistä näkee suoraan Jyväsjärveen. Nämä asunnot ovat erityisen laadukkaita varsinkin hintansa puolesta, sillä näköala nostaa näiden lukaalien hintoja ainakin 25 % jollei enemmänkin.

Siksi tahdonkin tässä esittää uuden idean näköala-asunnosta, joka olisi varmasti maailman upein. Idea on täysin vapaasti käytettävissä kunhan erittäin runsaskätisestä korvauksesta ja rojalteista sovitaan. Tässä on kuva uudesta näköala-asunnosta:


Eli tämä upea asuintalo sijoitetaan keskelle Jyväsjärveä! Aiemmat näköala-asunnot ovat antaneet näköalan Jyväsjärveen 1-2 sivulta, mutta näistä asunnoista Jyväsjärvi näkyy kaikissa suunnissa. Näiden näköala-asuntojen hinta on siis vähintäänkin kahdeksankertainen kaikkiin muihin asuntoihin nähden!

Saammepa nähdä, otetaanko tämä ideani käyttöön. Kuten muistamme, sehän on täysin vapaasti käytettävissä kunhan avokätisistä korvauksista minulle päästään yhteisymmärrykseen.


(Mr. Niilo Paasivirta)