Jazz turmelee lapsemme!

23.7.2001

Viime aikoina jokainen isänmaallinen kansalainen on taatusti huomannut Pori Jazz -nimisestä festivaalista kantautuneen järkyttävän uutisen: festivaalivieraiden joukosta on poimittu 30 rikollista narkomaania! Päättäjienkin olisi jo aika vihdoin herätä vastustamaan sitä turmelusta, jonka tämä ns. musiikki tuo tullessaan. Me rehelliset kansalaisethan olemme tienneet tästä jo kauan. Täytyykö jonkun jazzia harrastavan lapsen kuolla jossain saastaisessa murjussa yliannostukseen ennen kuin päättäjät ryhtyvät toimenpiteisiin?!

Jazz-aatetta markkinoidaan nyt mm. tämmöisillä mainoslauseilla: "kaljankauppaajien on välillä muutettava muottia, jotta ihmisten kiinnostus säilyisi". Tuosta lauseesta kuvastuu se välinpitämättömyys ja antikristillisyys, jonka tämä "musiikki" tuo: ihmiset ovat vain kohteita, joita houkutellaan jazzin avulla ostamaan olutta. Kristillisyys ja lähimmäisenrakkaus on tästä aatteesta niin kaukana kuin mikään voi olla!

Jazzfanaatikkojen internet-sivuilta - kyllä, tämä syöpä on levinnyt jo kristittyyn verkkoommekin! - löytyy paljastavia lauseita: "Kun hän sitten soittaa, hän soittaakin vaivaiselta valtameren saarelta, jossa kaikki kaupungit ovat pyhitettyjä paikkoja: Saint-Denis, Saint-Paul, Saint-Pierre, Saint-Louis ja Saint-Joseph. Se on Madagaskarin ja Mauritiuksen välinen Reunion."

Jos jollekin oli siis vielä epäselvää, mitä tämän yhteiskuntamme ruttotaudin takana on, se käy erittäin havainnollisesti ilmi tuosta. Noille "pyhitetyille" paikoille tuotiin aikanaan mustia Afrikasta orjiksi. Nämä mustat toivat mukanaan pakanauskonnon, johon riittyi rytmikäs rituaalimusiikki. Tämä pakanallinen "musiikki" siirtyi sitten valkoisen nuorison suosikiksi, koska siihen sisältyy irstaita tanssinketkutuksia, joiden avulla nuoret vieteltiin lihan himoihin sekä harjoittamaan esiaviollista seksiä.

Vanhempien leväperäisyys ja huono kuri olivat ainoana syynä siihen, että nämä neekerimusiikin lajit päästettiin leviämään kaikkialle nuorison keskuuteen. Ja, kuten erittäin havainnollisesti jouduimme nyt uutisista lukemaan, irstaus ja rappio tuovat automaattisesti mukanaan huumeet, jotka antavat nuorisomme turmeltumiselle sen lopullisen, viimeisen silauksen.

Nyt pitäisi kaikille olla jo selvää, että enää pelkät vanhempien ja kodin toimenpiteet eivät riitä nuorisomme pelastamiseksi. Jazz-syöpään olisi mitä pikimmin puututtava lainsäädäntöteitse! Maassamme on muinakin synkkinä, vaikeina aikoina rohkeasti kielletty tanssi ja muu moraalille turmiollinen toiminta. En näkisi mitenkään epätavallisena kieltää tapainturmelukseen johtavaa jazzia rikoslaissa. Eihän pedofilia tai eläinrääkkäyskään ole laissamme sallittua!


(Mr. Niilo Paasivirta)