Jokaisen Israelia arvostelleen poliitikon on heti erottava!

1.9.2001

Viime aikoina eräät tahot ovat esittäneet pöyristyttävää soopaa Israelin tilanteesta vertaillen Israelia Natsi-Saksaan! Miten joku aivoton älykääpiö voi olla niin täydellisen idiootti, että päästää tuollaisen sammakon suustaan. En tässä halua loukata ketään ihmistä, mutta moiset poliitikot pitäisi viedä Siperiaan tai vaikka saunan taakse.

Meidän tulisi muistaa, että Israelin tilanne on aivan täydellisesti verrattavissa Suomen tilanteeseen. Mekin elimme rauhassa omassa maassamme, kun eräs naapuri hyökkäsi täysin oikeudettomasti ja yritti valloittaa maamme ja tuhota Suomen kansan. Ero on tietysti siinä, että kun Israel pystyi pitämään maansa, meidän piti luovuttaa siitä suuri osa pois.

Tässä mielessä Israelia arvostelevat häpäisevät sotiemme veteraanit ja Talvisodan ihmeen. Onhan selvää, että Israelilla on täysi oikeus taistella kaikin keinoin sotaisia rättipääheimoja vastaan. Nuo raukkamaiset ählämit eivät itse pysty rehelliseen taisteluun, vaan pakottavat lapsia räjäyttämään itsensä pommeilla vaikkapa jonkin israelilaisen päiväkodin luona. Eli sellaisia terroristeja eräät poliitikkomme siis haluavat kaikella tavalla suosia ja auttaa.

Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mikä tuollaisten lausuntojen takana oikeasti on. Sanomattakin on selvää, että syynä on julkisuudenkipeys ja eräiden äärioikeiston aineksien suosion kalastelu. Tunnettuahan on, että muutamat nahkapäät jossain Joensuussa haluaisivat kai ennemmin tapettavaksi juutalaisia kuin arabeja.

On myös muistettava, että vaikka juutalaiset murhasivatkin Jeesuksen, heillä oli ennen vanhaan sama Jumala kuin meillä kristityillä on nyt. Oikea Jumalahan antoi Jeesuksen meidän syntiemme puolesta, ja siinä vaiheessa juutalaisten jumala siirtyi kristittyjen Jumalaksi. Mutta Jeesus kuitenkin sanoi, että meidän tulee suvaita juutalaisia. Ainahan heillä on mahdollisuus kääntyä oikeaan uskoon.


(Mr. Niilo Paasivirta)