Islamilainen puolue aikoo säästää kalliita veromarkkoja!

6.9.2007

Kuulin uutisen, että Suomeen ollaan perustamassa "islamilaista puoluetta". Ensinnäkin kyllä on aivan selvää, ettei tällainen puolue voi Suomessa, kristityssä maassa, saavuttaa minkäänlaista tärkeää asemaa. Muslimejahan on maassamme vain noin 20000, eivätkä kaikki heistä edes kannata tätä puoluetta tai ole täysi-ikäisiäkään. Kyseessä on siis marginaalinen ilmiö, josta ei tarvitse olla millään tavalla huolissaan.

Luin iltapäivälehdistä puolueen tavoitteita, ja kommentoin tässä nyt niistä muutamia.

Suomen islamilaisen puolueen poliittisena tavoitteena on muun muassa terveiden elintapojen edistäminen. Nuorisoa rappeuttava keskiolut ja muut alkoholijuomat pitäisi saada kokonaan pois päivittäistavarakaupasta. Tavoitteena on kaikin tavoin muutenkin edistää "hyvän tekemistä ja pahan poistamista".

Tämä on väärä lähtökohta. Jokaisen suomalaisen on täytettävä ankara velvollisuutensa, eli juotava oma osuutensa alkoholista. Valtion on saatava alkoholista maksettavat verot. Alkoholista suurimman osuuden juo tavallinen rahvas. Eli heitä varten keskiolut ja miedot viininkaltaiset juomat marketeissa ovat. Rahvaan nuorison aivot ovat jo muutenkin mitättömät, ja alkoholin runsas käyttö takaa sen, että rahvas pysyy kuuliaisena ja passiivisena.

Sivuhuomautuksena todettakoon, että sinänsä ne ihmiset, joilla tässä maassa ylipäänsä on jotain merkitystä, sekä heidän lapsensa, eivät tietysti edes juo keskiolutta tai muita halpoja juomia, eli käytännössä tämä asia on sangen yhdentekevä.

Ehdotan yksinkertaiseksi ratkaisuksi, että alkoholin myyminen muslimeille kielletään. Vaadittaessa jokaisen olisi alkossa, baaritiskillä tai vaikka kaupan kassalla esitettävä todistus siitä, että hän kuuluu kristilliseen seurakuntaan, muutoin hänelle ei myytäisi alkoholia.

Myös kouluissa muslimilasten opetus on puolueen mukaan järjestettävä kaikissa oloissa niin, etteivät he joudu osallistumaan esimerkiksi uskontonsa vastaiseen musiikkiopetukseen. Tähtäimessä on myös muun muassa islamilaisen teurastustavan hyväksyminen.

Raamattukin sanoo, että eläimet on luotu ihmisen käytettäväksi. Islamilainen teurastus ei ole sen kummempi kuin teurastamonkaan teurastus, joten tämäkin on täysin yhdentekevä asia. Se, että muslimilapset halutaan oikein näkyvästi tehdä muista lapsista poikkeavaksi, on hyvä asia. Näin lapset ymmärtävät, että enemmistön tunnustama kristinusko on oikeassa, ja muut pikku vähemmistöt ovat väärässä. Tämän järjestelmän ansiosta emme tule näkemään muslimeja esimerkiksi Sibelius-akatemiassa. Tämä on hyvä asia, säästyvätpähän nekin kalliit veromarkat sitten kristityille oppilaille.

Seksuaalirikollisille on puolueen mielestä saatava kovemmat rangaistukset. Tammi korosti kuitenkin, että kuolemanrangaistuksen palauttaminen vaatisi perusteellista harkintaa. Oikeusjärjestyksen pitää olla sellainen, ettei virhearviointeja satu.

Niinpä. Oikeusjärjestyksen tulee siis olla sellainen, joka ei ole islamin sharia-laki, vaan kristitty oikeus. Näin ei satu virhearviointeja. Raamatun mukaiset rangaistukset varmaankin tyydyttävät ankaruudellaan myös muslimeja, ja niitähän me olemme tähän maahan ajamassa.

Ulkopolitiikassa puolueella on selvät sävelet: Suomen on palattava Paasikiven ja Kekkosen aikakauden puolueettomuuspolitiikkaan ja pysyttävä sotilasliittojen ulkopuolella. Suomalaissotilaat on vedettävä pois Afganistanista. Kaiken rauhanturvatoiminnan on tapahduttava YK:n lipun alla.

Erikoista, että maailman lällyin ja saamattomin organisaatio YK on muslimien mieleen. Sehän on täysin yhdentekevä pulju. (Tästä alkaakin muuten jo nähdä eräänlaisen kaavan.)

En ollut huomannutkaan, että Afghanistanissa on "suomalaissotilaita". Piti ihan tarkistaa. Kyllähän heitä on. He ovat tehneet mm. tällaisia asioita: naisten yliopiston kunnostustöitä, Kabulin kaupungintalon lastentarhan peruskorjaus, koulujen kunnostusta, vehnänsiemeniä erityisesti naisille ja leskille sekä lääkkeiden toimitusta lastenklinikalle. Kyllä, kannatan suomalaissotilaiden pikaista vetämistä Afghanistanista! Säästyvätpä nekin kalliit veromarkat suomalaisille, eivätkä mene enää Afghanistaniin - muslimeille.

Politiikassa islamilainen puolue on valmis yhteistyöhön muidenkin puolueiden kanssa. Arvomaailmaltaan lähinnä olisivat Tammen mukaan kristillisdemokraatit, jotka ovat moraalisissa kysymyksissä lähes samaa mieltä.

Aivan totta. Kristillisdemokraatit muistuttavat todellakin nykyään paljon enemmän muslimeja kuin kristittyjä.

Tämä uusi islamilainen puoluehan vaikuttaa siis oikein hyvältä. Se näyttää pyrkivän mahdollisimman yhdentekeviin päämääriin, aivan kuin ammattipoliitikko - ja myöskin säästämään runsaasti kalliita veromarkkoja suomalaisille kristityille muslimien sijasta. Jos nuo Iltapäivälehden otteet pitävät paikkansa, ja miksipä eivät pitäisi, Iltapäivälehdethän ovat maassamme ehdottoman rehellisiä ja puolueettomia, niin kannatan tällaista muslimien toimintaa lämpimästi.


(Mr. Niilo Paasivirta)