Iskelmämusiikki turmelee nuorisomme!

20.1.2003

Kaikenlaiset tekopyhät "kristityt" ovat jatkuvasti vaahto suusta roiskuen provosoineet ns. hevimusiikkia vastaan, väittäen, että se muka on saatanan tuotantoa ja että se muka turmelisi nuorisomme saatanan palvontaan, ihmissyöntiin, rituaalimurhiin, huumeisiin, koulukiusaamiseen, lävistyksiin, homoseksualismiin ja muihin kuolemansynteihin.

Näiltä raivoavilta äärifanaatikoilta on kuitenkin täysin kadonnut näkyvistä kokonaiskuva asioista. Tosiseikkahan nimittäin on, että hevimusiikki ja black metal ovat kuitenkin häviävän pieni marginaali-ilmiö verrattuna siihen totuuteen, joka on suoraan silmiemme edessä, ja joka on niin laajalle levinnyt ja röyhkeästi toteutettu, että se jää ilmeisesti suurimmalta osalta vastuuntuntoisia aikuisia kokonaan huomaamatta!

Kyseessä on ns. iskelmämusiikki. Maamme tuottoisin ja levymyynnin ynnä tilaisuuksien osalta ylivoimaisesti suurin kotimaisen musiikin muoto! Iskelmämusiikin organisaatio on uskomattoman rikas, laaja, ja sen rautaisessa otteessa on merkittävä osa maamme lehdistöstä ja päättäjistä. Sontaluukusta tulvii kotimaista iskelmämusiikkia tuntikaupalla joka ikinen päivä, pyhäpäivät mukaanlukien.

Kyseessä on täysin kylmäverinen bisnes, kansainvälinen teollisuus, jonka päälle on rakennettu valtavia kansallisia kilpailuja ja tilaisuuksia kuten tangomarkkinat ja tenavatähdet. Iskelmämusiikkiteollisuuden tarkoituksena on pelkästään tuottaa mahdollisimman paljon rahaa!

Jostain syystä populistiset ääriuskovaislahkot ovat kuitenkin täysin sokeita tälle valtavalle ja turmiolliselle bisnekselle. Nimittäin iskelmämusiikin sanoitukset, rytmit, ja sävelmät on rakennettu huolellisesti pelkästään haureuden harjoittamisen kaikkien mahdollisten muotojen ympärille! Joka ikinen iskelmämusiikkikappale käsittelee miestä, joka haluaa harjoittaa haureutta naisen kanssa. Joka ikinen!

Tätä ajatusta, joka lyö kasvoille kaikkia perinteisiä arvojamme, sitten syötetään nuorisolle tuntikausia aamusta iltaan kaikin mahdollisin keinoin, kaikkien medioiden toimesta. Touhu on vieläpä täysin yleisesti hyväksyttyä, eivätkä nämä vaahtosuiset "kristityt" näytä tuomitsevan sitä millään tavalla! He keskittyvät johonkin äärimmäisen pieneen tai kuviteltuun marginaaliryhmään, josta he pystyvät runoilemaan näyttäviä ja populistisia kauhujuttuja.

Sanomattakin on selvää, että nuo fanaattiset "kristityt" eivät ole oikeita kristittyjä. Oikea kristitty kyllä tuomitsee rohkeasti ensin sen kaikkein suurimman ja törkeimmän synnin, eikä lähde tarkoitushakuisesti hakemaan jostain hyvin kaukaa populistisia juttuja. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mitkä nämä "hevimusiikki aiheuttaa pedofiili-ihmissyönti-paloittelumurharaiskauskidutuksia" -fanaatikkojen tarkoitusperät ovat, eikä niitä tarvitse tässä eritellä. Heidän tavoitteensa on saada huomiota lahkolleen, ja sitä kautta oikein kovasti paljon rahaa. Raamattu on heille pelkkä väline, eikä oikeasta uskovaisuudesta ole puhettakaan.

Näin ollen iskelmämusiikki ja etenkin tango ovat isänmaamme nuorison täydellisen rappeutumisen ja turmeluksen perinpohjainen syy. Päättäjien olisikin nyt kiireellisesti ryhdyttävä pikaisiin toimenpiteisiin iskelmämusiikin kontrolloimiseksi. Valvonnan tulisi puuttua tämän "musiikin" lajin jokaiseen osa-alueeseen aina sanoituksista tanssitilaisuuksiin asti. Muuten uusi, viaton nousevakin sukupolvemme turmeltuu!


(Mr. Niilo Paasivirta)