Internet RÄJÄYTTI jälleen pommin IHMISEN KASVOILLE!

10.8.2004

Johan tämä alkaa olla yhtä SAATANAA tämän perkeleellisen terroristien Internetin kanssa! Nyt Suomen päättäjien on pikaisesti HETI toimittava ja suljettava Internet täydellisesti ja kokonaan ja välittömästi!

Nuori poika, 15-vuotias, melkein lapsi lähes menetti SILMÄNSÄ, kun Internetistä ladattu pommi RÄJÄHTI hirvittävällä voimalla tuon viattoman lapsen kasvoille! Pommin ohjeet löytyivät Internetistä.

Vanhemmat: ajatelkaapa, että juuri nyt tällä sekunnilla TEIDÄN LAPSENNE saattaa juuri olla lataamassa Internetistä POMMIA, jolla hän räjäyttää kohta pienet silmänsä ja SOKEUTUU! Sellainen on tämä saatanan hallitsema Internet, jonka saasta ja törky ja terrorismi ja jumalanpilkka on RÄJÄHTÄMÄSSÄ lasten kasvoille JUURI NYT!

Nykyään melkein jokainen pystyy rakentamaan Internetin avulla pommin, jolla voi SILPOA ja TAPPAA ihmisiä! Internet on siis TERRORISTIEN ja saatanan palvojien hallitsema, se on selvästi ANTIKRISTUS.

Eihän nyky-yhteiskunnassa voida MITENKÄÄN enää sallia tällaista! Nyt, jos päättäjät eivät HETI kiellä Internettiä, niin kansalaisaktiivisuuden on syytä ryhtyä toimimaan ja EU-parlamentti pitäisi hajottaa ja järjestää uudet vaalit! Eihän tässä ole enää mitään järkeä ja kaikki kontrolli on jo ilmiselvästi lopullisesti hukassa tämän Internetin kanssa.

Internetistä voi PIENI LAPSI nyt hakea hakusanoilla keskustelupalstan, josta saa omatekoisten pommien ohjeet ja paljon avuliaita vinkkejä ja ohjeita, joilla pommin saa mahdollisimman HELPOSTI rakennettua!

Vahvasti emäksinen aine olisi voinut aiheuttaa helposti pojan sokeutumisen. Tätä tekee Internet. Haluatteko, vanhemmat, että teidän LAPSENNE SILMÄT SYÖPYVÄT HIRVITTÄVÄN TUSKALLISESTI? Sitä te nimittäin haluatte, jos ette nyt heti lähde aktiivisesti sulkemaan Internettiä välittömästi.


(Mr. Niilo Paasivirta)