Iljettävää saastaa Jyväskylässä!

16.7.1999

Nyt on aika jokaisen Jyväskylän kunnon Kristityn herätä! Nimittäin kaupunkimme on sallinut hirvittävän saastan ja synnin julkisen esittämisen! On kerta kaikkiaan käsittämätöntä, miten tämänkaltainen kuolemansynti - Tom of Finlandin taide - voi luikerrella kaupunkimme arvostettuun TAIDEMUSEOON!

Jyväskylän vanhassa postitalossa on iljettävä, hirveä näyttely, joka esittelee Raamattumme ANKARASTI kieltämää homoseksualisuutta! Perjantaisin on vapaa pääsy, niinpä kävin suurennuslasin kanssa katsomassa tätä syntistä "taidetta". Valtavat, lihaksikkaat karjut harrastavat näissä SAIRAISSA kuvissa irstasta homoseksuaalista sekä luonnotonta seksiä! Kuvien esittämien miesten elimet ovat suorastaan luonnottoman suuria - tämä kuvastaakin koko asian täydellistä luonnottomuutta!

Kuvien miehillä on suorastaan luonnottomat muskelit, päällä useinkin mustaa nahkaa tahi muuten kireät vaatteet, tai sitten ei mitään. Aivan, tuo KAUHISTUTTAVA näyttely näyttää kaiken! Näkymät ovat niin pöyristyttäviä, ettei niitä kunnollinen kansalainen pysty edes sanoin kuvailemaan. Esimerkiksi kuvat, joissa VALTAVA penis työnnetään toisen miehen peräaukkoon! Rukoilkaamme lastemme puolesta. Onko tuollainen enää minkään hyväksyttävän rajan tällä puolen? Tuollaiset näkymät voivat vaikuttaa herkkiin aikuisiinkin hirvittävällä tavalla! Onko hyväksyttävää, että kunnolliset Kristitytkin asetetaan hirvittävän IRSTAILUN kiusaukseen, kysynpä vaan!

Joku raja pitäisi sentään maassamme olla! Tämänkö takia sotaveteraanimme taistelivat sankareina, että maassa voitaisiin esittää sitten SAASTAISTA taidetta! Tuo HIRVITTÄVÄN IRSTAS näyttely on kaiken lisäksi auki Jyväskylän vanhassa postitalossa vielä elokuun 8. päivään saakka ja perjantaisin tuota PERVERSIOTA pääsee katsomaan vieläpä ilmaiseksi! On sanomattakin selvää, että jokainen kunnon Kristitty HALVEKSUU moisia näyttelyitä!


(Niilo Paasivirta)