Valtionkirkkomme on jälkeenjäänyt!

20.12.2002

Näin joulun aikaan on pakko puuttua vakavaan asiaan, eli ainoan oikean uskontomme huolestuttavaan tilaan. Isänmaamme kaikkien kansalaisten yhteinen uskonto, eli evankelis-luterilainen valtionkirkko on nyt jäämässä pahasti jälkeen vääräuskoisista! Taas kerran katolinen pyhimys kävi suorittamassa ihmeen - intialainen nainen parantui syövästä kun rukoili Äiti Teresaa.

Miksi valtionkirkkomme papit eivät tee ihmeitä kuten väärien uskontojen henkiolentokultit? Tällä menolla kansalaiset pian suistuvat vääriin uskontoihin, kun ainoa oikea kristinuskomme ei pystykään ihmeisiin. Näyttää hyvin omituiselta, kun väärän uskonnon piirissä ihmeet ovat arkipäivää, ja meillä niitä ei näytä syntyvän millään.

Nyt olisi teologisissa tiedekunnissa äkkiä lisättävä ihmeiden tekeminen koulutukseen. Papit ja muut teologit pitäisi laittaa jatkokurssille. Eihän tämä nyt käy päinsä, että ihmeitä tehdään väärien uskontojen nimissä. Mehän nimittäin tiedämme, että ihmeen voi suorittaa ainoastaan meidän oikean uskontomme Jumala eikä esimerkiksi katolilaisten väärä jumala.

Pappien velvoitteisiin olisi lisättävä vähintään yksi ihmeteko vuodessa. Ei heidän tarvitsisi mitään suuria ihmeitä tehdä, joku pieni ihmeparannus, veden muuttaminen viiniksi, pieni spurtti vetten päällä kävellen tms. riittäisi pistämään luun kurkkuun vääräuskoisille, kunhan saataisiin iltapäivälehtien lööppeihin yksikin ihme vuodessa.

Jo muinaisen Egyptin papit pystyivät esimerkiksi muuttamaan sauvansa käärmeeksi. Jos sellaiset primitiiviset silmänkääntäjät pystyvät tuohon, pitäisi meidänkin pappiemme pystyä samaan vallan helposti! Käytetään sitten vaikka ammattitaikurien tai Kristillisdemokraattisen puolueen poliitikkojen ohjeita, jos pappien usko on niin heikko, etteivät muuten pysty.

Eiköhän näillä eväillä saavuteta jokaisen suomalaisen hartain haave eli valtionkirkkomme ylivalta kautta koko maanpiirin, ja jokaisen valtion ainoaksi oikeaksi viralliseksi uskonnoksi ainoastaan ja vain evankelis-luterilainen uskontomme, jonka vuosituhansia vanhat perinteetkin jo osoittavat sen kiistatta ainoaksi oikeaksi uskonnoksi.


(Mr. Niilo Paasivirta)