Idolien palvonta on lopetettava!

19.10.2003

Viime aikoina olemme saaneet lukea iltapäivälehtien kirkuvista lööpeistä lukemattomia uutisia "Idols"-nimisestä tapahtumasta. Kohua on ryyditetty jopa sellaisella saastalla, jota en osannut odottaa edes iltapäivälehdiltä. Onko lapsillemme hyväksi, kun he saavat julkisista julisteista lukea rumia sanoja? Hiljattain lööpissä nimittäin esiintyi todella törkeä haukkumasana, jossa yhdistettiin eräs ruumiin erite ja ihmisen pää.

Nythän on niin, että jo siitä asti kun Lalli raivasi kirveellään katolisen harhaopin maastamme, kansamme on noudattanut luterilaista oppia, joka on oikean kristinuskon ydin. Yhteinen uskontomme yksiselitteisesti kieltää idolien palvonnan! Siksi koko ohjelmasarja loukkaa jokaisen kansalaisen kristittyä sydäntä verisesti.

Idols-ohjelma antaa myöskin nuorisolle pöyristyttäviä käyttäytymismalleja. Onko se asiallista, että ennen lasten nukkumaanmenoaikaa TV:ssä näytetään vähäpukeisia nuoria vääntelehtimässä irstaasti, pyrkien kiihoittamaan tuomaristoa? Tuon ohjelman osallistujat myyvät selvästi omaa ruumistaan. Moiselle toiminnalle on jo Raamatussa eräs hyvin sopiva nimitys, jota häveliäisyyden lait estävät meitä nyt tähän kirjoittamasta.

Laulut, joita ohjelmassa esiintyvät nuoret rääkyvät, pohjautuvat turmiollseen jazz- ja rock-musiikkiin, joista olen jo aiemminkin varoittanut mm. oikeassa mielipiteessäni "Jazz turmelee lapsemme!". Ei voi olla lapsillemme hyväksi, että noita irstaita pornolauluja tulvii sontaluukusta ilta toisensa jälkeen, nuorten tyttöjen kiihoittavasti esittämänä.

Minä heitin pyhän hengen liikutuksissa televisioni ulos ikkunasta tässä yhtenä iltana. Jos jokainen oikeamielinen kristitty maassamme toimisi, saisimme kenties yhteiskuntaamme nostettua hiukan rappion liejun pohjamudista. Tämä irstailussa rypeminen ei enää voi kauan jatkua ilman pyhää kostoa. Koko Suomi on liukumassa rasvattua tankoa alas helvetin tuleen.


(Mr. Niilo Paasivirta)