Huumenarkkarit pois keskuudestamme!

Eli Huumehemmot Kuriin!, osa 8

24.11.1999

Julkisuudessa, etenkin Sanomalehti Keskisuomalaisessa ynnä TV:n ohjelmissa, kuten Nelosen Rikosraportissa, on käynyt ilmi, että maamme kauhistuttava huumeongelma on saavuttanut kerrassaan järkyttävät mittasuhteet! Kannabispiikkien kokeilu aloitetaan yhä nuorempana. Usein jopa 14-vuotiaat tytöt törmäävät mahdollisuuteen kokeilla mitä vahvimpia huumeita!

Onneksi työhönotossa on otettu käyttöön huumetestejä. Tämä on hyvää kehitystä, jonka soisimme laajenevan. Mutta näissä huumetesteissä piilee salakavala vaara! Olen nimittäin lukenut lehdistä, että vain kannabishuume näkyy testeissä pidempään kuin kolme päivää. Työhön siis saatetaankin ottaa vahingoissa narkomaani, jota ei testissä havaita! Ajatelkaapa, mitä kauhistuttavia seurauksia tästä on yhteiskunnallemme, kun jossain vähäisessä mutta tärkeässä työtehtävässä saattaakin olla ailahteleva huumeiden orja! Esimerkiksi jos vaikka kauneushoitolassa, kaikenlaisten saksien ja terien parissa työskentelisi HIV-positiivinen narkkari - kuvitelkaapa, minkälaisen riskin asiakkaat tietämättään ottavat! En tässä halua tietenkään leimata juuri kauneushoitoloita, tuo oli vain yksi esimerkki.

Eikä tuossa vielä kaikki. Eräät alat suorastaan pyörivät huumeiden piirissä! BBC:n dokumentti paljasti, kuinka nuorille mallitytöille, ovat muuten nuorimmat 12-vuotiaita, on huumeita tarjolla kaikkialla. Toimistot eivät yleensä tyrkytä kokaiinia malleilleen, mutta toimistojen palkkaamat tyttöjen autonkuljettajat, joiden tehtävänä on myös suojella heitä, käyttävät huumeita apunaan saadakseen valvottavansa sänkyyn kanssaan. Tämä havainnollistaa Raamatun totuuden: kun ryhdytään siveettömiin ajatuksiin (esim. paljastavat vaatteet, joita muotibisnes harrastaa), on seurauksena väistämättä kaikenlainen turmio.

Ankaria toimenpiteitä maamme tuhon kierteen katkaisemiseksi on ryhdyttävä toteuttamaan erittäin kiireellisesti! Ensimmäiseksi olisi kumottava laki, joka estää lastemme kasvattamisen oikein eli Raamatun mukaan. Toiseksi, työpaikoiltamme huumeiden käyttäjät on kerta kaikkiaan karsittava pois ja välittömästi!

Erittäin tärkeää on parantaa ja kehittää työpaikkojen työhönotossa käytettyjä huumetestejä. Sillä aikaa, kun tuota tärkeää tieteellistä työtä tehdään, on otettava käyttöön vapaaehtoinen työnhakijan kotietsintä. Minkäänlaisia työttömyyspäivärahoja tahi työmarkkinatukea ei ole syytä myöntää henkilöille, jotka eivät suostu huumekoiran ja asiantuntijoiden suorittamaan vapaaehtoisen kotietsintään, sillä sellaisilla henkilöillä on jotain salattavaa, eikä heitä näin ollen voida pitää luotettavina mihinkään työhön. Luonnollisesti sama pätee työpaikoilla: emme tarvitse epäluotettavia työntekijöitä.

Kovat toimenpiteet ovat ainoa keino, jotka johtavat voittoon huumeiden vastaisessa sodassa. USA:n esimerkki on se, jota meidän on syytä noudattaa. Siellä on saatu hyviä tuloksia, kun huumeiden käyttäjät on saatu karsittua yhteiskunnan ulkopuolelle vankiloihin. On totta, että vankilat ovat kalliita, mutta yhteiskuntarauhan nimissä niitä on rakennettava myös Suomeen runsaasti lisää. Vankiloiden yksityistäminen olisi hyvä asia, silloin toimintaan tulisi tehokkuutta, kun vankilat toimisivat voittoa tavoittelevina yrityksinä.

Kuvitelkaamme tilanne muutaman vuoden päästä, mikäli huumesodassa ei nyt heti ryhdytä ehdottamiini toimenpiteisiin: kunnon kansalaiset ovat maassamme enää pieni vähemmistö. Mahtava huumemafia kerää kaikista kaupoistakin suojelurahoja. Kunnon ihmiset ovat joutuneet linnoittautumaan aidattujen ja vartioitujen alueiden sisään, eivätkä voi enää kulkea vapaasti esimerkiksi kaupungin kaduilla iltaisin. Kadut nimittäin ovat rikollisten, narkomaanien, prostituoitujen ja ulkomaalaisten vallassa. Jokainen, joka näyttää "kunnolliselta", ryöstetään nopeasti, tahi häneen pistetään salaa huumepiikki, jotta saadaan aikaan riippuvuus.

Rukoilkaamme siis, että päättäjät uskoisivat varoituksiani ja aloittaisivat ehdottamani toimenpiteet! Raamattu on se kirja, josta jokaisen kansalaisen isänmaallinen asenne ja huumeiden vastaisuus lähtee. Koti, uskonto ja isänmaamme on selkeästi vaarassa, ja tarvitaan sitä sisua, jolla esi-isämme raivasivat suot pelloiksi.

(Kiitos Ville Hakuliselle ideasta.)


(Niilo Paasivirta)