Kauhistuttava Huumetilanne!

Eli Huumehemmot Kuriin!, osa 7

4.1.1999

Mikseivät poliitikot lue sfnet-uutisryhmiä!?! Nyt olemme saaneet lukea huumetilanteen kauhistuttavista uusista piirteistä, mutta silti kukaan valtaapitävä ei tartu kiireellisesti asiaan! Tässä tuon julki muutamia hirveitä esimerkkejä siitä, mitä huumetilanne suomessa nyt on.

Tietoja olen poiminut mm. sfnet.keskustelu.huumeet -uutisryhmästä. Viranomaisten olisi ehdottomasti tarkkailtava nimenomaan sitä keskusteluryhmää! Siellä on jatkuvaa rikokseen yllyttämistä, ynnä väitteitä, että jotkut huumeet muka olisivat vaarattomia! Eikö Suomen laki kiellä tuollaisten perättömien väitteiden esittämisen? Mikäli ei, näin olisi viipymättä säädettävä - lähestyvistä vaaleista huolimatta eduskunnan olisi kerrankin aika todella tehdä jotain eikä vain lässyttää vellihousujen soopaa.

Kuulemma kannabispiikit maksavat käyttäjilleen tuhansia markkoja päivässä, sanottiin uutisryhmässä. Tästä siis johtuu murtojen ja ryöstöjen räjähdyksenomainen lisääntyminen! Tämä on päivänselvä osoitus siitä, että huumesodassa on erittäin kiireellisessä järjestyksessä otettava äärimmäisen kovat keinot käyttöön! Demokratiallakin on rajansa. Olisi syytä julistaa poikkeustila, eduskunnalla olisi siihen mahdollisuus, jos kyseiset lällyt vaan tarttuvat tilaisuuteen nyt!

Erityisesti olen huolestunut kryptatuista sähköpostiviesteistä, joita huumehemmot nykyään käyttävät huumekaupassaan hyväksi, ilman että viranomaiset voivat purkaa ja lukea viestit! Siksi Suomessa olisi kryptaaminen ankarasti kiellettävä, sallittakoon se vain Puolustusvoimille, viranomaisille ynnä muille virallisille tahoille. Seuratkaamme isänmaamme EU:n toisen osavaltion, Ranskan, hyvää esimerkkiä ja kieltäkäämme viestien kaikenlainen salaaminen ja kryptaaminen! Samoin olisi muutettava GSM-puhelimien lähettämä liikenne sellaiseksi, jotta viranomaiset voivat sitä kaikissa tilanteissa kätevästi kuunnella. Onhan selvää, että huumesodan jatkuvasti kiihtyessä hirvittävää vauhtia, viranomaisten valtuuksia on laajennettava erittäin tuntuvasti! Muuten seurauksena on kauhistuttava kaaos ja AIDS:in ja muiden huumenarkkarien likaisten tautien lisääntyminen räjähdysmäisesti! Ajatelkaa lapsiamme ja nuorisoa!

Kryptaamisen osalta olisi poliisilla oltava oikeus pidättää henkilö toistaiseksi, kunnes henkilö luovuttaa avaimen kryptattuun dataan. Kovat keinot ovat tarpeen huumerikollisuuden täydelliseksi kitkemiseksi! Huumeeton Suomi, jopa Huumeeton Eurooppa olkoon aina selkeä, kirkas tavoitteemme. Muistakaamme sotiemme sankareita tässä väsymättömässä taistelussa kansainvälisen huumekaupan salaliittoa vastaan!

"Pitääkin siirtyä käyttämään jotain suojattua serveriä, että saa salanimen." joku kirjoitti. Mutta anonymipalvelimethan on Suomesta onneksi jo saatu kitkettyä pois. Ei ole mitään syytä luoda lisää nimettömiä kanavia, joiden avulla rikolliset toimivat!


(Niilo Paasivirta)