Nuorisomme TUHOUTUU!

Eli Huumehemmot Kuriin!, osa 6

9.12.1998

Nyt olen jo erittäin huolissani nuorisomme jatkuvasta siveellisestä ynnä sosialisesta turmeltumisesta, joka edistyy yhä kiihtyvällä vauhdilla! Tästä kauhistuttavasta prosessista ovat todisteena lastemme Internettiin laatimat hirveät, rikolliset WWW-sivut, joiden SAASTA leviää yhä uusien, viattomien nuorten herkkää mieltä saastuttamaan!

Tässä on esimerkiksi eräs ERITTÄIN TÖRKEÄ HUUMESIVU: Lycæum Suomi. Tuolla hirveällä sivulla YLISTETÄÄN huumeiden käyttöä! Miten viranomaiset voivat SALLIA tuon kaltaisia kauheita sivuja!?! Joku kuri olisi mitä pikimmin saatava noille rikollisille!

Onneksi armaassa isänmaassamme on vielä rehtejä, suoraselkäisiä ihmisiä, jotka pyyteettömästi tekevät raskasta työtä huumeita ja muuta saastaa vastaan! Kirkkaimpina esimerkkeinä hyvästä työstä ovat esimerkiksi Irti huumeista Ry, joka jaksaa jatkaa vaikeata toimintaa Suomen väkivaltaisia anarkisteja, huumerikollisten kansainvälisesti johdettua rikollisliigaa vastaan!

Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että ongelmista kaikkien kiireellisimpään ja vaikeimpaan, eli kannabisongelmaan, ei ole puututtu ollenkaan niin tiukasti, kuin siihen täytyisi erittäin nopeasti ruveta HETI puuttumaan!

Rehelliset kansalaiset eivät voi puhua tästä aiheesta julkisesti, kun jo laittomaksi todettu Kannabisyhdistys ja muut vainojärjestöt aloittavat parjauskampanjan ynnä henkilökohtaisen vainon!

Mutta nyt aion kuitenkin rohkeasti puhua tästä kaameasta salaisuudesta julkisesti, vaikka seurauksena on todennäköisesti kaikilla mahdollisilla tavoilla toteutettu vaino, jopa salamurhan mahdollisuus!

Tiesittekö, että yhteiskuntaamme on luikerrellut SAASTAISIA RIKOLLISIA, kansalaisia, jotka päällepäin näyttävät TÄYSIN KUNNOLLISILTA, mutta ovatkin oikeasti mitä hirvittävimpiä kaksinaamaisia pettureita! Nämä, usein korkeassakin yhteiskunnallisessa asemassa olevat henkilöt KÄYTTÄVÄT KANNABISHUUMETTA!

En uskalla nimetä näitä henkilöitä, sillä se aiheuttaisi vainokampanjan voimistumisen moninkertaiseksi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että KAIKKI viranomaiset ynnä vastuullisessa asemassa olevat olisi syytä testata mitä pikimmiten VERIKOKEELLA, jotta kannabishuumenarkkarit saataisiin nopeasti karsittua pois vastuunalaisista tehtävistä!

Yhteiskuntamme perusta on murentumassa! Kannabishuumeen saasta, ja sen laillistamisen puolesta saarnaavat RIKOLLISET kansainvälisen huumerikollisjärjestön jäsenet turmelevat NUORISOMME ja pian koko MAAMME TUHOUTUMINEN voi olla edessä! Rukoilkaamme, että edes Jeesus ja Jumala auttaisivat maatamme tänä vaikeana, hirveänä aikana!


(Niilo Paasivirta)