Tämä menee jo tosiaankin liian pitkälle!

18.6.1998

Nyt on mitta täysi! Huumeveikot saavat näköjään näillä lakeuksilla tehdä mitä tahansa eikä kukaan puutu asiaan!

Keskisuomalaisessa oli 16.6. artikkeli "Internetistä saa lähes kaikkia huumeita", jota ei oltu laitettu kissankokoisin kirjaimin etusivulle vaikka se todellakin olisi pitänyt siellä olla. Kauhukseni luin artikkelista, että Internetissä rehottaa täysin vapaa huumekauppa!

Verkosta voi tilata mitä tahansa huumeita. Lakiteknisellä saivartelulla huumesivut ovat muka laillisia, vaikka kaikille on täysin päivänselvää että kyse on törkeästä huumerikoksesta. Tulli ei puutu Internetin kautta tilattuihin huumelähetyksiin millään tavalla! Keskusrikospoliisikin vain laimeasti arvelee, että "kansainvälinen yhteisö" saattaa ehkä joskus miettiä toimenpiteitä. Eli, suomeksi, perustetaan komiteoita, joissa laiskat läskipäät (=poliitikot) keräävät päivärahoja ja mussuttavat pullaa. Sillä välin nuorisomme latailee huumesivuilta aineita!

Internetistä tilattu äärimmäisen vaarallinen GHB-huume tappoi Turussa 17-vuotiaan tytön. Tieteellisten tutkimusten mukaan (Keskisuomalainen 16.6.1998) jo kaksi milligrammaa tätä uutta muotihuumetta tappaa! Kuitenkin, ja tämä ei käynyt jutusta ilmi, GHB ei ole edes luokiteltu huumeeksi! Tämmöinen on siis valitsemamme eduskunta. Siellä he vaan kiertelevät kokouksesta ja edustuslounaasta toiseen, mitään oikeita päätöksiä ei saa aikaan ilman vuosikausien jahkailua. Muutenhan joku voisi joutua jonkin asian päättämisestä vastuuseen, ja sehän nyt ei millään käy! Ja nythän ovat vielä vaalitkin tulossa - on selvää, että mitään ei voida enää päättää ennen kun vaalit ovat ohi.

Esimerkiksi Jyväskylän huumetilanne on erittäin paha. Kaikkia huumeita on tarjolla yllinkyllin. Jyväskylän 8.-9. -luokkalaisista on tieteellisen tutkimuksen mukaan lähes 10% kannabisnarkkareita (Keskisuomalainen 16.6.1998). Edes tämä oikeaksi todistettu fakta ei jaksa päättäjiä kiinnostaa.

Nyt olisi viipymättä ryhdyttävä äärimmäisiin toimenpiteisiin. Olisi värvättävä vaikka väliaikaisia apupoliiseja tarkastamaan kaikki tietokoneet yksityiskohtaisesti mahdollisen huumetiedon varalta! Eduskunnan olisi välittömästi ryhdistäydyttävä ja julistettava maahan hätätila, sekä asetus, jolla kotietsintälupaa ei tietokoneiden tarkistamiseksi tarvittaisi. Mikäli toimiin ei ryhdytä välittömästi, tämä on Suomen loppu!

Tuhansille narkkareille olisi pakko perustaa väliaikaisia vieroitusleirejä. On selvää, että hätätilan aikana rehelliseltä näyttäneitäkin kansalaisia jäisi kiinni huumeiden käytöstä! Tämä yhteiskunnan syöpä on saanut rauhassa levitä! Näillä lakeuksilla ei narkkarit juhli. Tämä on ollut kansamme periaate. Taistelivatko veteraanimme sodissa sen takia, että huumekauppiaat voisivat turmella nuorisomme Internetin välityksellä ilman minkäänlaista vastustusta?!?


(Niilo Paasivirta)