Huumehemmot kuriin, osa 2!

10.6.1998

Jatkanpa painavaa asiaa erilaisista huumeista joita nyt kovasti Internetissä puolustellaan. Huumekauppiaat yrittävät epätoivoisesti väittää että huumeista ei muka ole mitään haittaa ja ne pitäisi laillistaa. Suorastaan törkeää ettei näille väärille mielipiteille saada loppua! Onhan jo Armaan Suur-Suomemme laissakin ankarasti kielletty rikokseen yllyttäminen!

Eniten toitotetaan - "muodikkaasti" - kannabishuumeista, marihuanasta ja hasiksesta. Ne ovat muka vaarattomia ja ne pitäisi laillistaa! Erittäin vaarallista puhetta. Kannabishuumeet EIVÄT ole vaarattomia, vaan päinvastoin, äärimmäisen vaarallisia. Älkää kuunnelko disinformaatiota. Kannabiksen haitat ovat asiallisten huumevalistajien tiedossa, eivät Internetin hippinarkkarisivarien. Onhan selvää, etteivät nämä Internet-nuoret voi mitenkään tietää karmeita tosiasioita. Poliisi on se, jolla on oikeaa tietoa! Oikeat huumevalistajat toimivat yhteistyössä poliisin kanssa.

Ensinnäkin Internetissä väitetään että "aikuiset" narkkarit kasvattavat kannabiksensa itse. On totta että tätä laitonta toimintaa harjoitetaan. Olisi perustettava nimetön ilmiantopuhelin, jonka ilmiantojen perusteella poliisille olisi automaattisesti saatava etsintälupa. Ei ole pelkoa, että tästä olisi rehellisille kansalaisille mitään haittaa. Samoin olisi USA:n mallin mukaisesti saatava poliisille laajemmat lavastus- ja soluttautumisoikeudet.

Kannabiskasvattajat eivät muka osta laittomia huumeita. Tämähän on selvästi puppua. Eivät nämä narkkarit kieltäydy kamasta, tuli se sitten mistä hyvänsä. Nepalilainen hasispala ostetaan vuorenvarmasti jos oma kama on lopussa. Huumeiden käyttäjällä ei ole harmainta aavistustakaan siitä, mitä reittiä tavara on hänelle päätynyt ja keitä siinä välissä on suuresti sorrettu.

Näin kannabiksenkasvattajat tukevat, paitsi lapsityövoiman käyttöä, etenkin kansainvälistä järjestäytynyttä huumerikollisuutta, joka myöskin toitottaa ahkerimmin kannabiksen laillistamisen puolesta. Syy laillistamisvaatimuksiin on rikollisilla tietenkin se, että näin saadaan helpommin lanseerattua kalliit ja nopeasti riippuvuutta aiheuttavat kovat huumeet. Kannabishan on portti kovempiin huumeisiin. Hasisnarkkarit eivät kieltäydy kokeilemasta kovia huumeita, jos huumekauppiaalla on "miedot lopussa" tällä kertaa. Usein kovien huumeiden ensimmäinen annos tyrkytetään ilmaiseksi, että asiakas saadaan koukkuun kovempiin aineisiin - riippuvuus kannabikseenhan on jo syntynyt.

Toinen menetelmä, joka nykyään on huumerikollisliigoilla käytössä, on heroiinin lisääminen suoraan marihuanan sekaan. Poltettaessa kehittyy voimakas addiktio kovaan huumeeseen. Näin saadaan jälleen yksi "tuottoisa" kovien huumeiden käyttäjä liigan orjaksi. Näitä narkomaaneja on sitten helppo käyttää esim. salamurhaajina ja vähittäiskauppiaina. Heroinisteista saadaan myös kiskottua kaikkein suurimmat tulot, sillä he hankkivat pakkomielteisesti ainetta, oli sen hinta mitä tahansa.

Vaikka kotikasvattaja olisikin "rehellinen" ja käyttäisi itse kasvattamiaan huumeita, kuka takaa etteikö näitä huumeita joutuisi lasten käsiin, tai ettei huumeveikko myisi ylimääräisiä kenelle tahansa jolla vain rahaa on. Huumemiehillä on myös taipumusta väkivaltaan - rästissä olevat velat tullaan keräämään voimakeinoin. Kotikasvattajat hankkivat tunnetusti laittomia aseita "suojellakseen itseään" - jopa laittomia konetuliaseita. Näin huumehippien "ansiosta" myös laittomien aseiden kauppa kasvaa!

Nämä "kotikäyttäjät" ovat ihan yhtä vaarallisia, elleivät pahempiakin kuin kaduilla asuvat rappionarkkarit. Todistetaanpa se nyt tässä. Ensinnäkin "kotikäyttäjä" käyttää kannabista saadakseen "highin" eli niinsanotun hyvän olotilan. Silloin tämä käyttäjä kokee olevansa viisaampi kuin muut ihmiset ja ei-narkkarien yläpuolella oleva olento. Käyttäjä alkaa suhtautua välinpitämättömästi ja/tai apaattisesti ystäviinsä, yhteiskuntaan, ympäristöönsä ja lopuksi itseensäkin, ja ajattelee tyyliin "millään ei ole mitään väliä". Käyttäjä pakenee kaikkia ongelmia kannabiksen antamiin huumeuniin. Käyttäjä pyrkii enää vain itsekkääseen nautinnon aikaansaamiseen kannabiksen avulla, eikä mikään ulkoinen asia enää kiinnosta. Tärkeää on vain huumeen jatkuva saanti. Kotiviljelmää hoidetaan ja puolustetaan vaikka äärimmäisin keinoin. Käyttäjän persoona muuttuu kun kannabista varastoituu yhä enemmän aivoihin. Seurauksena on väistämätön tuho, joka kohtaa ei vain huumeihin sortunutta vaan useimmiten myös hänen viatonta ympäristöään. Ajatelkaa narkkarin omaisten, vanhempien, lasten ja puolison kärsimyksiä. Kannabiksen käyttö ei ole jokaisen ihmisen oma asia, vaan yksi käyttäjä voi aiheuttaa kärsimyksiä kymmenille muille ihmisille, jotka eivät ole tehneet mitään rikollista. Pitäisikö kaikki sallia; vaikka pedofiilia ja raiskaaminenkin, jotta jokainen saisi kaikki mahdolliset "nautinnot"?

Kannabiksesta on tieteellisten tutkimusten mukaan vakavia fyysisiä haittoja, toisin kuin anarkistisivarihuumehipit Internetissä huutavat ilman minkäänlaisia perusteluja. Ensimmäinen asia on tietysti fyysinen riippuvuus, joka syntyy myöskin kannabikseen, toisin kuin huumemyönteiset Internetissä jatkuvasti valehtelevat. Tästä on todisteena pitkät ja vaikeat vieroitusoireet. Kannabis on keuhkoille vaarallisempaa kuin esim. tupakointi. Keuhkosyövän riski on paljon suurempi kuin rehellisillä kansalaisilla. Jatkuva huumesavun hengittäminen tuhoaa aivosoluja, josta on seurauksena ennen pitkää henkisiä ongelmia. Keuhkoputkien värekarvat tuhoutuvat josta seuraa jatkuva yskä sekä pitemmän päälle keuhkolaajentuma tai -syöpä.

Eräs kannabiksen vaikuttavista aineosista, THC, on rasvaliukoinen ja kerääntyy elimistöön, etenkin aivoihin. Se vaikuttaa kuukausia ellei vuosia käytön lopettamisen jälkeenkin. Testeissä huumeiden käyttö voidaan myös todeta vielä pitkään käytön jälkeenkin, ja tämä estää käyttäjää pääsemästä useisiin työpaikkoihin, joissa nykyään, sinänsä oikein, tehdään huumetestit työnhakijoille. Näin kannabis edistää ja ylläpitää myös työttömyyttä. THC kerääntyy aivoihin ja keskushermostoon ja edistää rappeutumista ja taantumista.

Kannabishuumeiden henkisistä haitoista ensimmäiseksi ilmenee erittäin voimakas psyykkinen riippuvuus. Vähänkin skitsofreniaan taipuvaisissa henkilöissä tauti puhkeaa nopeasti kannabiksen "avulla". Uusimpien tutkimusten mukaan aluksi terveetkin käyttäjät joutuvat ennen pitkää hasispsykoosiin, joka vaatii pakkohoitoa suljetulla osastolla. Tutkimusten mukaan USA:ssa riski tehdä itsemurha tai henkirikos on kannabiksen käyttäjillä lähes 20-kertainen normaaleihin ihmisiin nähden. Pitempiaikaisena seurauksena tämän erittäin vaarallisen huumeen käytöstä on taantuminen ja rappeutuminen mm. aivosolujen tuhoutumisen seurauksena. Skitsofrenia on lähes varma seuraus.

Kannabisvieroituksen järjestäminen on erittäin vaikea ongelma, sillä tunnetusti vieroitus aiheuttaa äärimmäistä aggressiivisuutta, suorastaan raivohulluuskohtauksia. Muistammehan jääkiekkoilijan, jota ei päästetty pelaamaan kannabisvieroituksen aikana - ja jääkiekkohan ei todellakaan ole mikään väkivallaton peli, ja pelaajatkin on hyvin suojattu! Tästä saamme selkeän kuvan siitä, kuinka vaarallinen on kannabisvieroituksessa oleva narkkari.

Kannabis on portti kovempiin huumeisiin!

Kannabis ei ole mieto huume!

Kannabis on vaarallista!

Päättäjät, ryhtykää pikaisesti tiukkoihin toimenpiteisiin jotta disinformaatio saataisiin raivatuksi Internetistä. Huumesodassa on pikaisesti otettava käyttöön USA:n malli! Muuten häviämme taistelun! Suomessa on jo havaittavissa vaarallinen trendi: kannabiksen viljelyä yritetään tehdä hyväksyttäväksi sillä tekosyyllä, että hamppukuitua voitaisiin käyttää teollisuudessa. Tämä on selvä vale: onhan nykyään paljon parempiakin, vaarattomia kasvikuituja, joita voimme käyttää.

Kannabiksella ei myöskään ole minkäänlaista käyttöä lääkkeenä! Tämän voi kuka tahansa rehellinen lääkäri todistaa. Onhan sitäpaitsi eettisesti täysin pöyristyttävää, että esim. syöpäpotilaat tehtäisiin narkomaaneiksi, vielä kaiken muun lisäksi! Mihin on terveen järjen käyttö kadonnut?

Missään nimessä ei kannabista ole syytä ryhtyä "laillistamaan"! Hollannin esimerkki on pelottava: huumeiden käyttäjien määrä kasvoi laillistamisen jälkeen räjähdysmäisesti. Erityisesti hollantilaiset lapset ovat vaarassa joutua huumehelvettiin. Hollannissa myöskin prostituutio ja muu vastaava saasta rehottavat vapaan huumepolitiikan takia. Ja muistammehan Belgian pedofiilijupakan! Suomen olisi ehdottomasti noudatettava USA:n hyvää esimerkkiä!


(Niilo Paasivirta)