Sisäministeriö - moni on kakku päältä kaunis...!

23.7.2001

Naurettavaa pelleilyä tuo eduskunnassa istuvien vellihousujen velttoilu. Johan minä jo kaksi ja puoli vuotta sitten kirjoitin, kuinka yhteiskuntamme tärkeille paikoille on soluttautunut lukemattomia kansainvälisen huumeliigan jäseniä! (Kirjoituksessa "Nuorisomme TUHOUTUU!".)

Ja NYT sitten joku mikä lie ministeriö "herää" "havaitsemaan" saman asian. Eipä siihen mennytkään kuin kaksi ja puoli vuotta. Minkälaisia täydellisiä idiootteja eduskuntaan oikein valitaan? Kansainvälisen salaliiton merkit ovat olleet näkyvissä jo monta vuotta. Kannabisnarkkarit ovat soluttautuneet yhteiskuntamme ratkaisevan tärkeille avainpaikoille!

Taitaapa totuus olla niin, että siellä ministeriössä ne narkkarit ovatkin! Niiden tavoitteena on selvästi piilotella huumeongelmaa ja vaivihkaa haudata se jonnekin paperipinojen alle. Kun minä täysin selkeästi kerron, miten asiat ovat, niin niiltä mämmikouraisilta etanoilta kuluu KAKSI JA PUOLI VUOTTA huomata tosiseikat!

Ratkaisu ongelmaan on jokaiselle ajattelevalle kansalaiselle päivänselvä: sisäministeriössä on pistettävä joka ikinen työntekijä heti ja välittömästi huumetestiin! Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, miksi sisäministeriössä ei haluta järjestää huumetestejä. Miksi testejä "puoltava" organisaatio ei missään nimessä halua, että heitä testattaisiin?

Sanomattakin on selvää, että syy on tämä: koko sisäministeriön testissä jäisi kiinni suuri joukko kannabisnarkkareita. Siinä alkaisivat isommatkin housut tutista. Toinen syy on tietenkin se, että herra isoherra ei missään nimessä osannut kuvitella, että hänen pitäisi itsensäkin pissata purkkiin! Siellä varmaan ajateltiin, että tuo velvollisuus kuuluu vain rahvaalle.


(Mr. Niilo Paasivirta)