Huumehemmot kuriin!

Johan nyt on P-LE ettei näitä kannabisnarkkareita saada kuriin! Nytkin yksi heavy-rock-yhtye, nimeltään "Vile Child", saatanan palvojien suosima, jäi itse teosta kiinni 45 hasistonnin salakuljetuksesta! Mutta mitä tämä "poliisi" tekee? Päästävät huumepomot lähtemään! Ulkomaalaisina nämä lentävät heti kotimaahansa eikä niitä sieltä ikinä saa takaisin tuomiolle!

Onhan jo kiistattomasti todistettu, että huumerikolliset myyvät armaassa Suur-Suomessamme huumeita nimenomaan lapsille. Miltä tuntuisi jos Sinun lapsesi alkaisi käyttämään aineita? Mutta tähän suuntaan ollaan menossa! Poliisille tulisi mitä kiireellisimmin saada paljon lisävaltuuksia. Olisi pystyttävä soluttautumaan huumejengeihin, käyttämään valeostajia ja -myyjiä, salakuunteluoikeuksia olisi laajennettava, poliisien määrärahoja olisi tuntuvasti lisättävä jne.

Oikean tiedon jakelu on surkeaa. Intternetissä huumehemmot jakelevat Sinunkin lapsellesi väärää huumetietoa! Näiden likaisten hippien huumejutut ihannoivat laittomia aineita. Aineissa ei muka ole mitään väärää! Heidän tavoitteena on saada juuri Sinunkin lapsesi koukkuun. Mitä aikaisemmin saadaan lapsi käyttämään ns. "mietoja" huumeita, sitä nopeammin lapsi siirtyy koviin aineisiin. Porttiteoria on kiistattomasti todistettu sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa!

Huumenarkkarit vertaavat alkoholia ja tupakkaa huumeisiin. Sehän on täysin naurettavaa, ei voida mitenkään verrata hengenvaarallisia huumeita tavallisiin nautintoaineisiin. Sanomattakin on selvää, että kun käytetään "mietoa" huumetta, esim. kannabista, se johtaa väistämättä heroiiniin. Kun ollaan laittomalla huumeella ruvettu leikkimään, tuho on odotettavissa. Olisi perustettava ankaria huumevieroituslaitoksia, joissa olisi kristillinen johto. Näissä laitoksissa on syytä olla kova vartiointi. Jo kannabisvieroituksessakin oleva narkkari on hengenvaarallisen agressiivinen. Muistissa on hyvin jääkiekkoilija, jota ei uskallettu päästää vieroituksen ajaksi pelaamaan, eikä jääkiekko, tuo turmiollinen peli, todellakaan ole mikään väkivallaton muutenkaan!

Nykyajan nuorisolla ei ole vielä mitään tietoa tosimaailmasta. Se tulee vasta iän myötä. On käsittämättömän typerää puhua "mietojen" huumeiden laillistamisesta, sillä silloin saataisiin alkoholistien lisäksi satoja tuhansia kannabisnarkkareita! Jo lapsesta asti Suomen nuoriso turmelisi itsensä huumeilla, ja se olisi viimeinen naula Suomen kansan arkkuun. Ajatelkaapa rattinarkkareita, joita olisi tuollaisen idioottimaisen lainmuutoksen jälkeen tiet tulvillaan.

Huumekauppaa vastaan tulisi ryhtyä äärimmäisen kovaan taisteluun nopeasti. Poliisia voisi uudistaa "Amerikan malliin". Tutustukaapa USA:han, siellä huumesodassa on kunnon keinoja käytössä, toisin kuin Suomessa, jossa oikeuslaitos ei saa syyllisiä linnaan eikä edes heidän huumerahojaan takavarikkoon.

Internet on väärän huumetiedon tunkio. Olisi saatava nopeasti laki, jolla väärän huume- yms. tiedon levitys tulisi rikolliseksi. Intternettiin olisi saatava tarkastajia, jotka tutkisivat epäilyttäviä tiedostoja. Tarvittaessa pitäisi olla valtuudet sulkea internet-osoitteita ja takavarikoida laitteita tutkimuksia varten.


(Niilo Paasivirta)