Huonoa keskustelua kristinusko -ryhmässä!

13.3.2000

Viime aikoina ovat ateistit ja muut häiriköt alkaneet yhä enemmän kirjoitella häiritseviä viestejään uutisryhmään sfnet.keskustelu.kristinusko. Nythän on niin, että kristinuskoryhmä on selkeästi rajattu keskusteluun kristinuskosta, ja nimenomaan kristinuskon näkökulmasta, kuten myös Evankelis-Luterilainen valtionkirkkomme on virallisesti todennut.

Ateisteilla ja pakanoilla ei täten pitäisi olla mitään sanomista meidän uutisryhmässämme. Mitä varten nuo henkilöt kuitenkin tunkevat ryhmään, jossa keskustellaan kristinuskosta ja kunnioitetaan toisten keskustelijoiden uskonnollisia näkemyksiä.

On olemassa myös ryhmä sfnet.keskustelu. Siellä sana on vapaa. Sellaiset ryhmät on tarkoitettu vapaammalle mielipiteenvaihdolle kuin muut ryhmät. News-Etiketissä Timo Kiravuokin sanoo "pitäkööt turpansa kiinni", tarkoittaen kristinusko-ryhmän toiminnan vastustajia. Kristinusko-ryhmä on uskoville ja muut esittäköön kritiikkiä muualla. Säännöt on selvät. Uusia ryhmiä ei tarvita, kun sääntöjä noudatetaan.

Haluaisin myös puuttua kristinusko-ryhmän keskustelun ala-arvoiseen tasoon. En ole nähnyt tässä ryhmässä keskusteltavan kristinuskosta, mikä olisi ryhmän tarkoitus. Vain ateistiset mielipiteet on hyväksytty! Siksi ryhmässä ei ole toimittu sen nimen tarkoittamalla tavalla. Täällä ei keskustella kristinuskon sisällöstä, Jumalasta, opista ja Raamatusta eikä toisten uskonnollista näkemystä kunnioiteta. Useimmat pääsevät yksimielisyyteen uskonnon haitallisuudesta, siis ovat selvästi ateisteja. Nämä riittävät syyksi vaatia muutosta.

Ateistien ja pakanoiden kritiikki on pätemätöntä ja sitä ei tarvitse ottaa huomioon. Sellaista keskustelua, mitä nuo henkilöt haluavat, voidaan käydä muissa ryhmissä. Ei kai ole tarkoitus, että kaikki ryhmät olisivat sekavaa salaattia, vailla järjestystä. Kristinusko-ryhmä on ollut poikkeuksellisen altistettu toisin ajattelevien painostukselle. Sitä painostusta ja häirintää ei tarvita, vaikka jotkut pitävät sitä välttämättömänä.

Vaikka kristinusko-ryhmä ummehtuisikin lähes hiljaiseksi, sekin on aina parempi kuin nykyinen saasta ja törkeys. Ateistit ja pakanat ovat häpäisseet suomalaista miestä. Enpä edes tiennyt, että sellaisia hulluja löytyy, ennen kuin aloin seuraamaan ryhmää pari viikkoa sitten. Parempi olisi, että uskottomat ja vääräuskoiset ummehtuisivat muussa ryhmässä. He ovat pilaantunutta porukkaa. En osoita tässä ketään henkilöä, vaan kirjoituksia yleensä.

Tulen väsymättä toimimaan sen edestä, että nuo häiriköivät ateistit pysyisivät poissa kristinusko-ryhmästä ja mieluimmin kaikista nyysseistä. Olen jo ottanut yhteyttä kaikkiin palveluntarjoajiin, jotta he voisivat ryhtyä toimenpiteisiin. Eduskuntamme on myös vihdoin lakiteitse puututtava häiriköintiin ja huonoon keskusteluun nyysseissä. News-Etiketin mukaan ei ryhmän keskustelua saa häiritä oppositio-idealismilla. Ei jää mitään mahdollisuutta tulla väittämään kristinuskoa virheelliseksi, vahingolliseksi jne. Sellaista kirjoittavat ovat sääntöjen rikkojia. Sitä tämä "keskustelu" kristinusko-ryhmässä on enimmäkseen ollut.

Hävyttömyyttä ja ruokottomuutta ei vastusteta! Sellaista pitää vastustaa, jos tuntee sen vääräksi. Ateistit tunkevat itseään väkisin ryhmään, piittaamatta kirjoitetuista säännöistä ja News-Etiketistä. Niille vastataan "höpön -löpön". He antavat surkeaa kuvaa suomalaisesta miehestä. Olisiko muka Talvisota voitettu ilman Jumalan apua? Siinä teille pohdittavaa.

On turha ruveta häiriköimään tämän postauksen tiimoilta. En ole kiinnostunut jatkuvasta välien selvittelystä. Voisin vastata kohta kohdalta kaikkeen, mutta minusta se on tylsää. Muistilaa pitää säästää, se näyttää olevan rajoitettu. On täysin turha vastailla kaikkiin ateistien ja pakanoiden häiriköinteihin, varsinkin kun pyrimme vaientamaan heidän kirjoittelunsa kohta lopullisesti. Kristinusko-ryhmään on saatava oikea järjestys.

Lopuksi täytyy vain todeta, että ateistilla voi olla vain ateistin näkökulma, ja silloin hän on ulkona. Kristityt kulkevat Jeesuksen jalanjäljissä, mikäli muistavat sitä. Eräät henkilöt maassamme noudattavat esimerkiksi maamme nykyisen presidentin esimerkkiä! Tämä alkaa jo olla sangen huolestuttavaa. Presidenttimme pitäisi muistaa, että maamme on aina ollut kristitty, ja kansamme ylivoimainen uskoo edelleen tiukasti Jeesukseen. Minusta vanha kunnon raipparangaistus pitäisi palauttaa erääksi keinoksi, jolla suunpieksäjät saataisiin kuriin.


(Niilo Paasivirta)