Homot Kuriin!

7.3.1999

Ja TAAS se sama alkaa! Nelosen uutisissa alettiin jälleen puolustella tuota sairasta, uskontomme vastaista asiaa, homoliittojen rekisteröintiä! Eikö tämän asian jauhaminen jo pari vuotta sitten riittänyt, vieläkö ne yrittävät? Eikö ollut jo sangen selvää, että homouden salliminen raunioittaisi yhteiskuntamme perustan, miehen ja naisen välisen luonnollisen suhteen, peruuttamattomasti.

Pitäisikö aviorikoksetkin hyväksyä? Olisiko rekisteröitävä vaikkapa suhde, jossa joku asuu sian kanssa? Pitäisikö kleptomania sallia, entä muut perversiot? Miten yhteiskunnassamme kertakaikkiaan on mahdollista, että homoliitoista keskustelemista suvaitaan?!? Ajatelkaa lapsiamme, miten tämänkaltainen saastaisista asioista keskusteleminen turmelee pienten lastemme herkät mielet!

Onko tuollainen erittäin pienen, häiriintyneen ihmisryhmän asia nousemassa näiden eduskuntavaalien teemaksi? Pöyristyttävää, että pohditaan perversioita, kun sentään olisi tärkeitäkin asioita! Mikäli ehdokkaiden on otettava kanta tähän asiaan, olisi keskityttävä enemmänkin ehdokkaiden uskonnolliseen vakauteen. Kaikki kansanedustajammehan ovat aina olleet, ja tulevat vastaisuudessakin olemaan, poikkeuksetta kristittyjä.

Ei, en jaksa uskoa, että kansamme voisi uuden eduskunnan valinnassa olla niin pielessä, että perversiot sallittaisiin. Uskon rehtiin kansaamme, joka on kestänyt sodat ja vaikeat ajat. Koskaan, koskaan ei homoilua tulla maassamme sallimaan!


(Niilo Paasivirta)