Homoseksuaalit häiritsevät normaaleja ihmisiä!

29.1.2001

Viime aikoina homoseksuaalit ovat alkaneet esiintyä julkisuudessa yhä äänekkäämmin, vaatien kaikenlaisia perusteettomia etuoikeuksia ja ihmisten elämää rajoittavien lakien säätämistä. Totuus on kuitenkin synkkä, sillä homoiden vaahtoamisen taustalla ovat sairasmielisyys ja pakkomielteet, joiden uhreja nuo onnettomat, kieroutuneet syntiset osaltaan ovat.

Inhoittavan vastenmielisiä ovat kaikilla julkisilla paikoilla ihmisiä joskus suurinakin laumoina kyttäävät homoseksuaalit, jotka ajattelevat alati vain seksiä, alastomuutta, siveettömiä asioita ja muiden seksuaalisuutta. Näitä limaskoita tapaa kaikkialla, mutta etenkin paikoissa, joissa on mahdollisuus nähdä niukasti pukeutuneita ihmisiä, kuten uimahalleissa ja uimarannoilla. Homoilla samat asiat pyörivät jatkuvasti päässä, pakkomielteenomaisesti. Suurimman osan ajasta homot ajattelevat vain muiden, normaalien ihmisten seksuaalitoimintoja.

Homot ovat olevinaan kovinkin "moraalisia", mutta en sanoisi kovin moraaliseksi sitä, että kytätään joka paikassa muita ihmisiä siinä toivossa, että nähtäisiin tai kuultaisiin jotain seksiin liittyvää. Homojen kannattaisi hankkiutua hoitoon ajoissa. Vuosien ajan kehittyneet sairaalloiset pakkomielteet ajavat homoja usein raiskauksiin ja muihin seksuaalirikollisuuteen. Homot ovat myös pornon ja prostituution suurkuluttajia. Useimpien homojen koko elämän sisältö ja tarkoitus on seksuaaliasioissa, siinä, että päästäisiin harjoittamaan homoseksiä. Valitettavasti homo on seksuaalisessa kehityksessään jäänyt lapsen asteelle, niinpä useimmat homot eivät pysty hankkimaan partnereita sairaalloisen ujouden, heikon itsetunnon ja neuroosien takia.

Toisaalta voimme tuntea myös hiukan sääliä homoa kohtaan; hän on sairas, osittain ilman omaa syytään, joskin ei täysin syytönkään. Homous ei koskaan ole synnynnäinen ominaisuus, vaan se hankitaan myöhemmin. Homojen puheet homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä ovat humpuukia. Kukaan arvostettu tiedemies ei pidä homoutta mutaationa tai periytyvänä ominaisuutena. Useimmiten homoseksuaalisuuden aiheuttaa homoseksuaalisilta vanhemmilta opittu sairasmielisyys. Homojen ei siksi pitäisikään hankkia lapsia, ennen kuin ovat eheytyneet kieroutumastaan.

Homous on levinnyt isänmaassamme valitettavan laajalle, ja sen tunnusmerkkeinä ovat julkisuudessa kaikkein näkyvimmin homolehdet, kuten Iltalehti ja Ilta-Sanomat, joiden "jutut" keskittyvät lähes pelkästään homoseksuaalisuuteen. Myös tv-yhtiöissä valtaosa työntekijöistä on homoja, niinpä tv-kanavat tulvivat homo-ohjelmia ja piilohomoutta.

Tietenkin on selvää, että Jeesus rakastaa myös homoja. Jopa homot voivat eheytyä homoudestaan Jeesuksen avulla ja tulla melkein normaaleiksi ihmisiksi. Helppoa se ei ole. Jos olet homo, sinun kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Kristillisdemokraatteihin tai lähimpään seurakuntaan, sieltä osataan avustaa eteenpäin. Laajemmassa mittakaavassa maamme homo-ongelma on ratkaistavissa. Päättäjien olisi lähdettävä karsimaan kieroutumia lakiteitse.


(Mr. Niilo Paasivirta)