Homojen strategia maassamme!

24.11.1999

VIHDOINKIN maastamme löytyy suoraselkäinen kansalainen, Toimi Kankaanniemi, joka rohkenee esittää julkisuudessa ne faktat, jotka kaikki ovat jo yleisesti tienneet esim. USA:ssa suoritettujen tutkimusten perusteella, mutta joita ei erinäisistä syistä ole voinut turvallisesti tuoda julki!

Kyseessä on homojen strategia, joka tähtää siihen, että homot voisivat mennä naimisiin ja adoptoida lapsia! Tämän strategian juuret ovat USA:ssa, jossa on asiasta näyttöä ja todeksi osoitettu tieteellinen tutkimus! Tämän strategian merkit ovat maassamme jo nähtävissä huolestuttavassa mitassa.

Nyt se nähdään, mitä siitä seuraa, kuinka jo kauan sitten kirjoittamaani merkittävää esseetä "Onko Suomi uusi Sodoma ja Gomorra?" ei kukaan päättäjistämme ottanut kansan kiihkeistä vaatimuksista huolimatta vakavasti! Kuinka pitkälle homojen strategia on päästettävä?

Eikö nyt voida jo vihdoinkin ryhtyä aiemmin ehdottamiini ripeisiin ja ankariin toimenpiteisiin, kun eduskuntammekin on vihdoin herännyt huomaamaan tämän uhkan? Houkutelkaamme homostrateegikot nyt ensin julkisuuteen, jotta saamme selville, kuka on Jeesuksen sotajoukoissa, ja kuka ei!


(Niilo Paasivirta)