Homolaki on Suomen LOPPU!

5.10.2001

Nyt Suomi on lopultakin luisumassa suoraan helvetin ikuiseen tuleen. Saatana tuli ja salli homoliitot! Tämä mielipuolinen teko romutti yhteiskuntamme tärkeimmät perusarvot. Homostrategikot, jotka ovat soluttautuneet yhteiskuntaamme, ovat saavuttaneet tavoitteensa. Pian jokaisen miehen on otettava rasvattu karvaisen nahkahomon kanki peräsuoleensa joka päivä, muussa tapauksessa seuraa "toimenpiteitä".

Kohta myös lapsemme ovat homojen hallussa, ja heistä kasvatetaan myös homoseksualisteja. Sillä onhan selvää, että homot eivät tyydy mihinkään, vaan jatkavat strategiaa, kunnes myös meidän lapsemme ovat heidän uhreinaan! Adoptio-oikeushan on jo oikeastaan päätetty. Sanomattakin on selvää, että tällä pyritään kasvattamaan lapsista homoseksualisteja jo pienestä pitäen.

Seuraavaksi homot sallivat tietenkin pedofilian ja eläimiin sekaantumisen. Piakkoin näemme, kuinka mies menee kirkossa naimisiin vaikkapa sian kanssa. Pahalle on nyt annettu pikkusormi, ja se tietää sitä, että koko käsi menee täysin varmasti myös, ja sen perässä koko ruumis ja sielu. Suomen kansa on myynyt sielunsa Saatanalle.

Totisesti, saatana on nyt saavuttanut lopullisen voiton isänmaastamme. Suomea ei enää ole, on vain Sodoma, EU-lääni, homojen ja muiden perverssien valtakunta. Kaikki on nyt mennyttä. Ainoa toivomme on USA:n puuttuminen asioihin. Rukoilkaamme yhdessä, että USA pommittaisi ydinaseella Turkua.

Pian alkavat kristittyjen vainot. Jos et käänny homoseksualistiksi, pitää sinun alkuvaiheessa pitää käsivarsinauhaa, jossa on risti. Toisessa vaiheessa kristityt ja normaalit ihmiset kärrätään keskitys- ja tuhoamisleireille. Merkittäviä vaikuttajia, kuten minua, ei kuitenkaan voida "raivata tieltä" niin helposti, joten meihin suunnataan erilaisia toimenpiteitä.

Sisälle lasketaan öisin EU:n agenttien toimesta homokaasua. Kuussa sijaitsevilla mielenhallintalasereilla voidaan vaikuttaa ajatustoimintaan. Mikäli henkilö on varuillaan, eivätkä nämä peruskeinot tepsi, voidaan järjestää abduktio ja mikrosirujen istutus. Mikrosiruja ohjataan satelliitin kautta. Tel Avivissa sijaitsee suuri keskustietokone, jonka kautta ohjataan mikrosiruja.

Toisinajattelijoiden luona vierailevat YK:n mustat helikopterit. Mustiin pukeutuneet miehet tulevat vähän "juttelemaan" - ja jos et lopeta totuuden julistamista, he uhkaavat "eliminoda" sinut. Kirjoitan siis tämänkin totuuden henkeni uhalla!

Nyt jokaisen kunnon kristityn velvollisuus on muuttaa tästä Saatanan valloittamasta maasta USA:han, jossa kristillisyys ja oikeamielisyys ovat vielä voimissaan. USA:ssa jokaisella kansalaisella on myös oikeus kantaa asetta, ja käyttää sitä puolustamaan isänmaata ja itseään!


(Mr. Niilo Paasivirta)