Heteroseksuaalit häiritsevät normaaleja ihmisiä!

29.1.2001

Viime aikoina heteroseksuaalit ovat alkaneet esiintyä julkisuudessa yhä äänekkäämmin, vaatien kaikenlaisia perusteettomia etuoikeuksia ja ihmisten elämää rajoittavien lakien säätämistä. Totuus on kuitenkin synkkä, sillä heteroiden vaahtoamisen taustalla ovat sairasmielisyys ja pakkomielteet, joiden uhreja nuo onnettomat, kieroutuneet syntiset osaltaan ovat.

Inhoittavan vastenmielisiä ovat kaikilla julkisilla paikoilla ihmisiä joskus suurinakin laumoina kyttäävät heteroseksuaalit, jotka ajattelevat alati vain seksiä, alastomuutta, siveettömiä asioita ja muiden seksuaalisuutta. Näitä limaskoita tapaa kaikkialla, mutta etenkin paikoissa, joissa on mahdollisuus nähdä niukasti pukeutuneita ihmisiä, kuten uimahalleissa ja uimarannoilla. Heteroilla samat asiat pyörivät jatkuvasti päässä, pakkomielteenomaisesti. Suurimman osan ajasta heterot ajattelevat vain muiden, normaalien ihmisten seksuaalitoimintoja.

Heterot ovat olevinaan kovinkin "moraalisia", mutta en sanoisi kovin moraaliseksi sitä, että kytätään joka paikassa muita ihmisiä siinä toivossa, että nähtäisiin tai kuultaisiin jotain seksiin liittyvää. Heteroiden kannattaisi hankkiutua hoitoon ajoissa. Vuosien ajan kehittyneet sairaalloiset pakkomielteet ajavat heteroita usein raiskauksiin ja muihin seksuaalirikollisuuteen. Heterot ovat myös pornon ja prostituution suurkuluttajia. Useimpien heteroiden koko elämän sisältö ja tarkoitus on seksuaaliasioissa, siinä, että päästäisiin harjoittamaan heteroseksiä. Valitettavasti hetero on seksuaalisessa kehityksessään jäänyt lapsen asteelle, niinpä useimmat heterot eivät pysty hankkimaan partnereita sairaalloisen ujouden, heikon itsetunnon ja neuroosien takia.

Toisaalta voimme tuntea myös hiukan sääliä heteroa kohtaan; hän on sairas, osittain ilman omaa syytään, joskin ei täysin syytönkään. Heterous ei koskaan ole synnynnäinen ominaisuus, vaan se hankitaan myöhemmin. Heteroiden puheet heteroseksuaalisuuden synnynnäisyydestä ovat humpuukia. Kukaan arvostettu tiedemies ei pidä heteroutta mutaationa tai periytyvänä ominaisuutena. Useimmiten heteroseksuaalisuuden aiheuttaa heteroseksuaalisilta vanhemmilta opittu sairasmielisyys. Heteroiden ei siksi pitäisikään hankkia lapsia, ennen kuin ovat eheytyneet kieroutumastaan.

Heterous on levinnyt isänmaassamme valitettavan laajalle, ja sen tunnusmerkkeinä ovat julkisuudessa kaikkein näkyvimmin heterolehdet, kuten Iltalehti ja Ilta-Sanomat, joiden "jutut" keskittyvät lähes pelkästään heteroseksuaalisuuteen. Myös tv-yhtiöissä valtaosa työntekijöistä on heteroita, niinpä tv-kanavat tulvivat hetero-ohjelmia ja piiloheteroutta.

Tietenkin on selvää, että Jeesus rakastaa myös heteroita. Jopa heterot voivat eheytyä heteroudestaan Jeesuksen avulla ja tulla melkein normaaleiksi ihmisiksi. Helppoa se ei ole. Jos olet hetero, sinun kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Kristilliseen Liittoon tai lähimpään seurakuntaan, sieltä osataan avustaa eteenpäin. Laajemmassa mittakaavassa maamme hetero-ongelma on ratkaistavissa. Päättäjien olisi lähdettävä karsimaan kieroutumia lakiteitse.


(Mr. Niilo Paasivirta)