Lopullinen oikea mielipide hedelmöityshoidoista!

9.11.2005

Mm. Internetin limaisissa syövereissä velloo juuri tällä hetkellä kiihkeänä keskustelu aiheesta, joka on jokaiselle ajattelevalle ihmiselle varmasti jo täysin päivänselvä, eikä sitä siis sen enempää tarvitse tässä käsitellä. Kuumin keskustelunaihe ovat siis ilmaiset hedelmöityshoidot lapsettomille, sekä yksinhuoltajaäideille ja homoille.

Yhteinen uskontomme on tässä asiassa harvinaisen selvä: jokainen lapsi tarvitsee Jumalan sanan mukaisesti sekä isän että äidin, joiden tulee ehdottomasti olla normaaleja suomalaisia heteroita. Tästä ei olekaan mitään epäselvyyttä. Tällä perusteella hedelmöityshoitoja ei tule antaa kuin vain silloin, kun lapselle on odotettavissa sekä isä että äiti. Tästä ei missään vaiheessa liene ollutkaan kenellekään mitään epäselvyyttä. Kuten tiedämme, Oikeat Mielipiteet eivät milloinkaan missään vaiheessa muutu, koska ne ovat lopullinen oikea totuus.

Fakta on siis kiistatta näin. Ja sen lisäksi meidän on huomioitava eräs seikka: suomalaisten väestönkasvu on romahtamassa yhä uhkaavammin. Siksi tässä asiassa pitää ehdottomasti ottaa huomioon rodun säilyttäminen. Onhan perinteinen suomalainen rotu maailman ylivertaisesti parasta rotuainesta, jonka säilyttäminen puhtaana ja runsaana on koko maailman kannalta näin ollen ensiarvoisen tärkeää!

Tällä perusteella hedelmöityshoitoja tulee antaa jokaiselle suomalaiselle, joka vain sellaisia haluaa. Hedelmöityksen tuloksena olkoon suomalaista rotua olevia terveitä suomalaisia lapsia. Toinen välttämätön kriteeri hedelmöityshoidon myöntämiselle on yllä mainittu tosiseikka, että lapsen kasvattavat normaali suomalainen heteroseksuaalinen äiti sekä normaali suomalainen heteroseksuaalinen isä. Heidän ei tarvitse tietenkään olla lapsen biologisia vanhempia.

Ihmettelen, miksi keskustelu rönsyilee älyttömyyksissä, kun jokainen asioihin hiukankaan perehtynyt päätyy aivan väistämättä esittämääni johtopäätökseen. Haluaako lesbopari hedelmöityshoitoa? Mikäpä siinä. Kriteerit, joilla se myönnettäköön, on esitetty. Yksinäinen nainen haluaa hedelmöityshoitoa? Sama juttu.

Omituista, että kristillisdemokraatitkin ovat täysin sekaisin tämän päivänselvän yksinkertaisen kristallinkirkkaan asian kanssa, kun ratkaisu on näin naurettavan yksinkertainen. Ihmettelen, miten suunnilleen koko päättäjäjoukkomme pystyy olemaan niin tyhmä, kuin miltä se näyttää. Yhtään järkevää lausuntoa en ole tässäkään asiassa havainnut.


(Mr. Niilo Paasivirta)