Suomeen ei tarvita luonnottomia epäsikiöitä!

11.10.2006

Erilaisten kommunistien, homojen, vihreiden ja muiden yhteiskuntamme vastaisten ainesten taholta tulee nyt äänekästä protestointia siitä, että uusi hedelmöityslaki yrittää suojella lapsia. Siihenhän olemmekin jo tottuneet, että noiden tahojen mielestä kaikki pitää vetää lokaan, häpäistä ja saastuttaa paheilla, synneillä ja kieroudella. Jokainen voi nyt hiljaa mielessään miettiä, miksi halutaan tuhota kaikki hyvä tässä maassa, eikä syytä tarvitse tässä ääneen lausua. Syynähän on se, että kyseessä ovat Raamatun ilmoittamat lopun ajat, ja Antikristus haluaa, että kaikki saastutetaan ja että kaikkialla on irstautta ja perversioita. Ennen maailmassa lapsia saatiin, niitä ei haettu hoitojen kautta.

Näille sielultaan sairaille tahoillehan tuli jo suuri voitto, kun homoliitot sallittiin. Tästähän jo silloin erittäin painokkaasti varoitettiin: kun pahalle antaa pikkusormen, niin pian se haluaa koko käden. Ja lukivatko tai ymmärsivätkö päättäjät jo tuolloin esimerkiksi Oikeaa Mielipidettäni: "Onko Suomi uusi Sodoma ja Gomorra"? Niin, eivätpä tietenkään. Jo tuolloin paljastin kaiken sen, mihin homoliittojen salliminen johtaa. Nyt se johtaa syntymättömien lasten turmelemiseen ja saastuttamiseen.

Jokainen lapsi tarvitsee sekä isän että äidin. Tämä on vastaansanomaton perustotuus jo aikojen alusta asti. Lesbon ja homon seksuaalinen käyttäytyminen on luonnoton poikkeavuus eli perversio, jota ei luonnossa lainkaan esiinny. Sitä tavataan vain syntisillä ihmisillä. Nyt nämä sairaat ihmiset ovat sitten alkaneet himoita omia lapsia. Tämäkin osoittaa, kuinka nämä onnettomat oikeasti syvällä sielussaan haluaisivat kuitenkin olla normaaleja naisia ja miehiä normaalissa kristillisessä avioliitossa. Lapsen hankkiminen ei näitä ihmisiä kuitenkaan siis paranna. Perusarvoja on vaalittava ja niistä tärkein on naisen ja miehen välinen biologinen rakkaussuhde avioliitossa, joka tulisi olla kaikille lapsille esimerkki. Lesbo-homo-suhteet eivät sitä lapsille ole. Lapsen tulee saada kasvaa isän ja äidin kanssa. Aikuisena kaikki lapsena koettu vaikuttaa psyykeen ja käyttäytymiseen.

Isättömyys on aina ikävä asia, ja lapsia ei saisi keinotekoisesti tehdä isättömiksi. Kyseessä on naisten itsekkyys lapsen perustarpeiden yli. Katso lasta päiväkodissa, joka surullisena kysyy miksei häntä koskaan hae isä, tai minkä vuoksi hänelle ei ole isää. Tätä ei yhteiskunta saisi verorahoilla tukea. Tilanne on eri kuin adoptiossa, koska adoptiolapsi on olemassa, ja adoptio parantaa lapsen tilannetta - vaikkakin on täysin selvää, että homoille ei saa adoptio-oikeuksia myöskään myöntää. Hedelmöityshoitojen puolustajat käyttävät vääriä argumentteja, väittämällä, että mikäli yksinäisille naisille ei sallita hoitoja, niin välitämme viestin siitä että yksinäiset äidit ovat jotenkin huonoja. On selvää, että lapsi tarvitsee myös isää, ja tätä mieltä ovat suurin osan yksinhuoltajista, mutta elämän tilanteet saattavat joskus johtaa yksinhuoltajuuteen. Sitäpaitsi yksinhuoltaja-äiti voi kuitenkin hakea jostain itselleen miehen. Yksinäisiä miehiä tässä maassa kyllä riittää. Taitavat nämä yksinhuoltajaäidit vaan olla äärimmäisen nirsoja, ettei tavallinen suomalainen mies kelpaa, vaan sen pitää olla joku Mehmud marokosta tai Mähläm ugandasta, pääasia, että ei ole suomalainen.

Ensin jotkut naiset tulevat niin krantuksi ettei mies kelpaa ja ovat nirppanokkia ja muotinukkeja ja ovat tyttöjen illoissa ja sitten ottavat vain kermat pois päältä itsekkäästi ja saavat kivan lemmikin - lapsen. Ihan sama onko niillä isää, ne ovat vain äidille tiellä, vähät väliä mikä lapsen oikea oikeus kunhan itse vaan on sosiaalisesti kelpaava ja saa kivan lapsen. Ei missään tapauskessa saa antaa siis lapsia yksinäisille naisille. Yksinäiset naiset hakekoon miehen. Miehet jäävät yksinäiseksi kun naiset ovat liian vaativia.

Lapsen kannalta luonnollista on ainoastaan se, että perheessä on sekä mies että nainen. Lapsi oppii näkemään miehen ja naisen eroavaisuudet luonnollisesti osana lapsuus- ja varhaiskasvua. Kyllä varmaankin kasvumaailma vääristyisi kasvaessa keskellä naissuhdetta. Lapsi tarvitsee isän myös fyysisesti perheeseen. Lapsille on vääränlainen ja sairas varttumisympäristö esim. lesbopariskunnan hoidossa. Lapsista ei voi millään tulla normaaleja kansalaisia sellaisessa ympäristössä.

Tänä päivänä puhutaan kovin vähän lasten oikeuksista fyysisesti ja henkisesti turvalliseen elämään, jonka välttämättömiä ovat koti, koulu ja vanhemmat. Isä, mies, jonka tulisi antaa lapselle kestävä ja huolehtiva malli isästä ja isyyden velvollisuuksista perhettään kohtaan, sekä äiti, nainen jonka tulisi antaa lapselle äidinrakkaus ja sen mukanaan tuomat kaikki turvalliset kodin elementit. Näinhän psykologit ja asiantuntijatkin vielä aiemmin totesivat ja tämänhän jokainen normaalin heteroseksuaaliseen elämänjärjestyksen kannattaja ymmärtää. Onko siis tässäkin asiassa todettu tähänastinen perheiden muodostus, kasvatus, opetus ja elämänjärjestys vääräksi ja aikansa eläneeksi? Biologisesti vielä lesbotkin tarvitsevat miestä, koska eivät kykene spermaa keskenään tuottamaan. Tämähän muuten kumoaa sen väittämän, että homoseksuaalisuus on luomakunnassa yhtä normaalia ja tasa-arvoista kuin heteroseksuaalisuus. Siihen saakka kunnes kaksi homoseksuaalia pystyy keskenään lisääntymään biologisesti, ei heille pidä antaa vanhempien oikeuksia. Homovanhemmat tarjoavat lapselle luonnonvastaisen elämisen mallin - tämä on tosiasia, sanokoot SETA ym. asiasta mitä tahansa.

Biologisesti ajateltuna lapsen voi saada maailmaan ainoastaan miehen ja naisen eli avioparin yhtyessä. Tämä on totuus ja fakta, mistä ei voi päästä yli eikä ympäri yhtään millään. On käsittämätöntä, että päättäjät voivat edes harkita tämän totuuden sivuuttamista! Vaikka viherpiipertäjät ja feministit kuinka räyhäisivät, ei biologista tosiasiaa voi kumota. Lisäksi Raamattu sanoo täysin samaa. Koska esimerkiksi lesboparin suhde ei tuota rakkautta, ei myöskään hoitoa tule sallia. Poliitikoilla pitäisi edes tällä kertaa olla moraalia ja arvokkuutta työssään, ettei mennä ohi luomisjärjestyksen.

Jos tällaisen epäsikiön syntymä sitten sallitaan, niin kuka olisi näin syntyneiden olentojen oikea isä? Ja on muistettava, että jos lesboille sallitaan hedelmöityshoidot, niin tasa-arvolain takia - siinäkin on muuten yksi täysin älytön, kieroutunut laki - homo-miesparit ovat hyvin nopeasti kiihkeänä vetämässä valtiota oikeuteen, että heidänkin pitää saada hedelmöityshoitoa. Koska se on biologinen mahdottomuus, niin siitä seuraa, että homomiehille ruvetaan tehtailemaan lapsia keinotekoisesti. Ajatelkaapa, millaista tällaisella tekolapsella, jota vielä kasvattavat homot, sitten tulee olemaan esimerkiksi koulussa.

Lääketiede todistaa asian myös: ei hoitoja terveille ihmisille. Tässä maassahan sairaatkaan eivät saa aina hoitoa! Ja tilannehan on heidän oma valintansa, vehkeet kai heilläkin on kunnossa? Jos ei joillekin naisille aito mies kelpaa, niin olkoot ilman. Käyttäkööt vaikka erilaisia seksikaupan apuvälineitä sitten, jos aito tavara ei sovi. Sekin on pienempi synti kuin vaarantaa syntymättömän lapsen sielu.

Lapset kiusaavat toisiaan paljon vähemmästäkin. Tällainen lesbo- tai homo-koeputkilapsi joutuisi koulussa jatkuvan henkisen ja todennäköisesti fyysisenkin väkivallan kohteeksi. Päättäjien olisi siksi ajateltava lasten tulevaisuutta, ettei sallittaisi maailmaan lapsia, jotka saisivat koulussa joka päivä turpaansa ja jotka sitten, jos aikuisikään selviäisivät, olisivat potentiaalisia psykopaatteja ja rikollisia. Jo nyt yksinhuoltajienkin lapset ovat usein ahdistuneita, arkoja, ja taistelevat kovasti oman identiteettinsä muokkautumisen kanssa tämän vuoksi. Ihan tarpeeksi on siis jo lapsia ilman toista vanhempaa, eikä lapsen hentoa mieltä tarvitse alkaa horjuttamaan ja hämmentämään luonnottomien lesbo"vanhempien" kautta. Homoseksuaalit eivät ole meidän arvo- ja asennemaailmamme mukaisia esikuvia lapsille.

Missä on päättäjien rakkaus syntymättömiä lapsia kohtaan? Missä on aito välittäminen? Jo nykyään kouluissa ovat pienenä vähemmistönä ne lapset, joilla on tukenaan ehjä perhe, äiti ja suomalainen isä. Ei ole mitään järkeä tuhlata yhteiskunnan varoja, jotta saataisiin lisää isättömiä lapsia. Kyllä niitä on jo muutenkin aivan tarpeeksi.

Lapsi tarvitsee sitoutumista vanhemmiltaan. Lapsi ei ole mikään hyödyke, joka hankitaan oman egon jatkeeksi, lääkkeeksi yksinäisyyteen, puhumattakaan samaa sukupuolta olevien suhteen täydennykseksi sänkyyn. Lesbot voivat elää yhdessä ja olla naimisissa, mutta sellainen suhde ei ole hyvä kasvualusta. Yksinäinen nainen voi saada lapsen luonnollisesti, jos niin haluaa, mutta sitoutminen lapsen isään edes jollain tasolla on tärkeää. Hedelmöityshoidot on varattava siis vain lapsettomille kristillisessä avioliitossa oleville heteropareille.

Isätöntä lasta ei ole olemassa. Ihminen haluaa aina tietää vanhempansa. Miksi muuten puhutaan yksinhuoltajista, ei sellaisia ole. Isätöntä tai äiditöntä lasta ei synny ja molemmat ovat vastuussa huollosta. Jos toinen kuolee niin lapsi saa eläkkeen vanhempansa jälkeen. Yksinhuoltajuutta ei pidä suosia verorahoilla, tehdään vain uusia perheitä ja lapsia verorahoilla elätettäväksi eikä välitetä tippaakaan edellisistä lapsista ja heidän huollostaan. Lapsia pitää tehdä vain, jos pystyy elättämään itse myös mahdollisesti yksin jäädessään ja vain niin monta kuin pystyy elättämään.

Yleensä yksin tehtynä lapsi on naisen itsekkyyttä, muut veronmaksajat joutuvat maksumiehiksi. Mikään yhteiskunta ei kestä yksinhuoltajista koituvia kuluja. Leskeyttä ei voi valita, mutta avioero-yksinhuoltajuuteen pystyy nainenmies itse vaikuttamaan. Ei siis missään tapauksessa pidä sallia hedelmöityshoitoja kuin heteropareille ja silloinkin "kovan seulan kautta". Lapset tulee tehdä rakkaudesta eikä taloudellista etua tavoitellen.

Jos eduskunta antaa signaalin, että lapsia saa tehdä keinosiemennyksellä, niin se tarkoittaa, että jatkossa tullaan sallimaan myös rodunjalostus. Vain parhaiden urosten spermaa käytetään siemennykseen. Laki on sukupuolisyrjivä koska vastaavaa mahdollisuutta ei biologisista syistä ikinä voida tarjota miehille. Kaikenkaikkiaan laki tasoittaa tietä miessukupuolen totaaliselle eliminoinnille. Myös se, että lakiin tulisi pykälä, joka takaisi syntyvälle oikeuden tietää 18-vuotiaana isänsä identiteetti, on väärin. Sukusolujen luovuttajalla täytyy olla oikeus salata identiteettinsä keinosiemennetyiltä jälkeläisiltä, jos haluaa.

Kun ihminen on sielunvihollisen langettamana joutunut epäuskoon ja tekee matkaansa tämän talutusnuorassa, niin voidaan vain todeta se hirveä pimeys ja sairaus mihin se lopussa johtaa. Eli naiset keskenään ja miehet keskenään häpäisevät toisensa, tai peräti ryhmässä harjoitetaan kaikkiin mahdollisiin reikiin kieroutunutta seksiä. Tähänkö pimeyteen pitäisi antaa puhdas viaton lapsi, jolla on koko elämä edessään! Älkää syöskö lapsia elävänä Helvettiin. Ei lesboja ja homoja voida pelastaa sillä, että annetaan lapsi koko elämän kestävään kidutukseen.

Lapsen hankkiminen hedelmöityshoidolla ilman isää on erittäin itsekästä, luonnotonta ja sairasta. Se on myös elinikäinen rangaistus lapselle, joka joutuu loppuelämänsä kärsimään isättömyydestä. Isättömän perheen äiti myös siirtää helposti sairaan roolimallinsa lapselle sillä henkisesti tervettä lasta ei lesboperheestä voi kasvaa. On aivan käsittämätöntä, jos hedelmöityshoidot sallitaan muille kuin avioliitossa oleville heteropareille. Kahden lesbon lapsettomuus ei ole mikään sairaus. Ei tarvitse kuin kuunnella adoptoitujen lasten (nyt aikuisia) elämäntarinoita niin tietää, mikä tyhjyys ja ammottava aukko elämassä on monilla, koska he eivät tiedä taustaansa ja juuriaan. Samassa asemassa ovat hedelmöityshoidolla aikaansaatetut ihmiset.

Jos lapset hankitaan siten kun luonto heidät on tarkoittanut hankkia nämä lesbot, yksinäiset naiset ja muut kieroutuneet yksilöt eivät saisi lapsia. Niin yksinkertaista se on. Onko lapsen syy joutua lesbonaisen leikkikaluksi, jossa lapselta on riistetty fyysinen isä? Nainen hankkii lapsen omaksi ilokseen. Siihen ollaan tultu, ei riitä, että on lesbo tai homo, on saatava vielä lapsia. Mikä laki on lapsi ilman isää? Lain on taattava isä, johon lapsi voi turvautua edes mielessään. Homot ja lesbot pika pikaa kaappiin takaisin, niin ei tarvitse näitä älyttömmyksiä enää katsella. Kristinusko toki käskee rakastamaan lähimmäistä, jopa lesboa tai homoakin, mutta vihaamaan syntiä. Ja jättäkää lapset näistä kuvioista pois, jos ette halua puuttua luomakunnan kulkuun ja kehitykseen. Joka tekee yksinäisen naisen raskaaksi muulla kuin perinteisellä penetraatiolla tulisi saada vankeutta, koska se henkilö on myös varastamassa lapselta isää. Tämä on oikeuskysymys, moraalis-eettisen kysymyksen lisäksi. Ei siinä sedät eivätkä enot auta, kun isämallia pitää saada! On panokset ihmisten itsekkyydessä korkeat lesboilla nykyään. Tehkää omalla elämällänne mitä tykkäätte, mutta syntymätöntä ei tarvitse asioihin sekottaa. Sukupuolinen tasa-arvoisuus ei tarkoita sitä, että lapselta riistetään oikeus vanhempiin! Jossakin on raja, jos johonkin ryhmään kuuluu! Lapset ovat lähinnä tarkoitettu normaaliin avioliittoon, muu on aina luonnotonta. Tässä kaikessa lapsen pitäisi olla pääosassa eikä naisten eikä varsinkaan lesbojen. Nämä väkisin lasta tahtovat eivät todellakaan ajattele lapsen koko elämää eteenpäin. Etusijalla on vain se oma tahtominen ja päättäjien taivutus saada se toteutumaan esim. lesbojen kohdalla.

Joillekin naisille lapsi on pelkkä koiran korvike. Ja lapsihan ulkoiluttaa nopeammin itse itsensä, varsinkin kun se jätetään ilman isällistä kuria, ja verosaldo on positiivinen. Entäs nämä kanssasisaret, jotka ovat hankkineet lapsensa itsekkäistä syistä koeputkesta, miten näiden lasten mahdollinen isäkompleksi hoidetaan? Kertooko äiti sadun prinssistä, joka kerran sattui kohdalle, muttei sattunut toista kertaa, vai kertooko hän rehellisesti, että sinun isäsi asusti koeputkessa? Siinäpä onkin kysymystä kerrakseen. Nainen joka väheksyy isän roolin, jalkaa polkien tahtoo saada lapsen maksoi mitä maksoi, haluaa näyttää maailmalle miten nainen osaa ja pystyy kun taas mies ei, ei missään tapauksessa ole oikeanlainen kasvattaja. Jos lapselta kieltää yhden perusoikeuksista jo ennen syntymää, ei naisella ole riittävää kunnioitusta tulevaa lastaan kohtaan. Tällaisille naisille lapset ovat pelinappuloita joilla toteutetaan omaa mielivaltaa.

Lukekaapa Raamattua niin selviää koko homma. Lesboilu ehkä tuntuu joistakin kivalta, mutta se on synti. Siispä jos lesbot saavat lapsia huomaansa, lapsien iankaikkinen tulevaisuus on uhattuna koska Jumalan ei anneta toimia sellasessa "perheessä" jossa Jumalan tahtoa vihataan ja "äidit" opettavat lapsilleen vauvasta asti synnin hyväksyntää. Luulenpa että tämänkin perustelukommenttini saa syntiä rakastavat ihmiset näkemään punaista. Kenenkään ei silti kannattaisi nähdä muuta punaista kuin Jeesuksen veri joka vuoti puolestamme syntien anteeksi saamiseksi niille ketkä vain Häneen uskovat ja vihaavat omia syntejään. Rakastamalla Jumalaa Jeesuksessa, ihminen saa todellakin syntinsä anteeksi, mutta ihminen ei itse kykene rakastamaan Jumalaa ennen kuin antaa elämänsä Hänelle, sitten ihminen muuttuu ja ihmettelee entisen syntielämänsä muka viehättävyttä. Johdatusta elämäänne! Siunaukset ropisevat sitten kun elämä on Kristuksen varmoissa käsissä - niin ja niissä käsissä kuljetaan ikuiseen taivasten valtakuntaan by the way!

Kaiken tämän perusteella on sata, ellei kaksisataakin prosenttia parempi, jos lapsella on edes väkivaltainen alkoholisti-isä, niin sekin on parempi kuin ei isää ollenkaan tai kaksi tai vaikka viisi homo-isää. Jumala loi perheen, eli miehen ja vaimon, ja sanoi, lisääntykää. Luonnoton on luonnoton. Lapsen parhaan Hän, Kaikkivaltias, tiesi. Voi tätä Sodoman ja Gomorran sukupolvea!


(Mr. Niilo Paasivirta)