Lapsillemme opetetaan noituutta!

19.6.2001

Tänä aamuna jouduin televisiosta hirvittäväksi kauhukseni näkemään, kuinka pienet lapset oli laitettu moneksi viikoksi leirille, jossa opeteltiin noituutta ja mustaa magiaa! Ohjelmassa näytettiin rituaaleja, ja joku lapsista huusi iloisena: "tämä on mustaa magiaa"! Pöyristyttävää! Miten maassamme VOIDAAN sallia tämänkaltaista toimintaa?

Ohjelmassa vihjailtiin epämääräisesti johonkin Harri Potteriin. Otin asiasta selvää. Kyseessä on pelottavan suosittu kirja, joka aiheena ovat lapsinoidat. Internetissä on lukemattomia varoittavia esimerkkejä ko. kirjan turmiollisesta vaikutuksesta. Eivätkö päättäjämme käsitä, että noituudesta on leikki kaukana! Tuhannet AIKUISETKIN ovat joutuneet saatanan pauloihin ja mielisairaalaan. Miten siis lapset muka olisivat turvassa tällaisissa "leikeissä"! Noituus on leikkiä pahojen voimien kanssa.

Harri Potter -kirjoja en ole lukenut, mutta mitä ilmeisemmin niissä neuvotaan lapsille noituusrituaaleja, joita tuolla "noituusleirilläkin" harjoiteltiin. Nyt on sananvapauden ja hyvän maun rajat kerta kaikkiaan ylitetty. Ei sananvapaus tarkoita sitä, että yhteistä uskontomme voidaan häpäistä! Alkaisikohan nyt olla jo kirjarovioiden aika?

1600-luvulla Suomessakin noitavoimat riehuivat. Onneksi noina aikoina maassamme vielä oli kuri ja järjestys. Noituuden harjoittaminen oli laissa selkeästi kielletty, ja siitä joutui aina edesvastuuseen. Miten lakimme on voinut rappeutua näin uskomattoman kauas kaikesta siitä perustasta, jolle maamme itsenäisyys ja aina kirkkaana loistanut uskomme ovat jo vuosituhansien ajan perustuneet!

Nyt olisi eduskunnassa ryhdyttävä erittäin kiireellisiin toimenpiteisiin. Miksei kristillisen liiton - tai mikä lie sen nimikin tällä hetkellä, kun vaihtavat sitä jatkuvasti - vellihousut IKINÄ toimi minkään asian eteen millään tavalla? Alkaa tuntua jo vähitellen siltä, että mikä tahansa muu puolue kunnioittaa kotia, uskontoa ja isänmaata enemmän kuin tuo omaa etua ajavien lässyttäjien ompeluseura.


(Mr. Niilo Paasivirta)