Harri Potter viettelee lapset homoseksualismiin!

20.10.2007

Minähän jo ajat sitten VAROITIN, että Harri Potter -kirjat ja elokuvat ovat pikakurssi noituuteen ja että ne turmelevat ja vetävät saatananpalvontaan kaikki lapset. Nyt tälle asialle on tullut selkeä vahvistus itse Harri-kultin ylipapittaren suusta!

J.K.Rowlyng nimittäin kertoi fanaattisille kannattajilleen New Yorkissa 19.10.2007, että Hogwarin velhokoulun rehtori on homoseksualisti. Eli lasten pitäisi siis hakeutua mieluiten sellaiseen jännittävään kouluun, jossa rehtori ja opettajat ovat homoja ja lesboja. Fanit ottivat uutisen vastaan suurella riemulla.

Kun lähdetään noituuden ja saatananpalvonnan tielle, niin sen täytyy aina johtaa kaikkien mahdollisten hyvien asioiden ja perusarvioiden pilaamisen ja lokaan vetämiseen. Harri Potter on noituuden ja nyt julkisesti myös homoseksualismin ja muiden perversioiden profeetta.

Aikuisten kannattaisi siis hieman tarkkailla, mihin heidän lapsensa lähtevät mukaan. Mitäpä jos alaikäinen lapsesi vaikka lähtisi iltaisin homoklubille tanssimaan, tai esimerkiksi laittaisi itseensä ruiskeella kannabista. Olisivatko nämä hyviä juttuja? Kyseessä on kuitenkin aivan sama asia kuin Harri Potterin harrastaminen. Homoseksualismi, jota kirjoissa opetetaan, säteilee kaikkiin lapsiin ja nuoriin, jotka tätä toimintaa harrastavat.

Ennen vanhaan sentään pahat kirjat kiellettiin ja poltettiin roviolla. Nykyään ei mitään voi tehdä kun kaikki pitää sallia ja kaiken pitää olla niin vapaata, jotta saadaan Uuden ajan mukainen maailmanhallitus ja paavi sen johtajaksi. Sitten kyllä alkaa kristittyjen hirvittävät vainot.


(Mr. Niilo Paasivirta)