Ns. goottiliike syöksee nuorisomme turmioon!

8.9.2000

Silloin tällöin olen nähnyt kunnollisten nuorien keskuudessa liikkuvan omituisesti pukeutuneita nuoria naisia. Näillä naisilla on mustaksi värjätyt hiukset, omituisen vanhanaikaiset, mustat vaatteet, ja mustat nahkasaappaat. Kauhistukseni olen huomannut jopa korsetteja, joiden puristus tunnetusti aiheuttaa pahoja vammoja naisen elimistölle. Nämä naiset ovat usein myös puuteroineet kasvonsa sairaalloisen kalpeaksi.

Kuulin, että fetišistisen pukeutumisen syynä on ns. goottius. Etsin Internetin turmiollisista syövereistä tietoa näistä "gooteista", ja hirveä totuus paljastui. Kyseessä on vampyyreitä ja kuolemaa ihaileva kultti, joka on kaukana normaalista harrastuksesta! Näiden nuorten pukeutuminen on tähdätty suoraan kristinuskoa vastaan.

Lisäksi nämä nuoret naiset harrastavat pöyristyttäviä irstailuja, joihin kuuluvat mm. homoseksualismi, sadismi ja ns. sidontaleikit. Internetistä löysin suuren määrän niin kauhistuttavia kuvia ja tarinoita, ettei niistä voi tässä julkisesti edes puhua. Talletin kaiken huolellisesti kiintolevylleni todisteeksi.

On käsittämätöntä, että tuonkaltaisia webbisivuja voidaan missään päin sivistynyttä maailmaa sallia! Luulisi, että sivistyneissä länsimaissa sentään nuorille löytyisi jonkinlaista kuria. Ovatko vanhemmat todellakin näin välinpitämättömiä?!

Goottiliike, kuten monet yhteiskuntamme perustaa jäytävät ilmiöt, on lähtöisin turmiollisesta musiikista. Osasyyllisenä ovat vanhemmat; miksi sallitte lastenne kuunnella saastaista musiikkia? Nyt joudutte kantamaan seuraukset, kun lapset liittyvät gootti-kulttiin ja leikkivät vampyyriä kaiket yöt.

Goottikulttiin liittyy läheisenä osana myös ns. larpit eli live-aktion -pelit, jotka ovat esimerkiksi USA:ssa johtaneet hirvittäviin verilöylyihin, kun larppaajat ovat raivokohtauksessa alkaneet mm. ammuskella muita koulussa! Pitääkö Suomessakin tapahtua jotain tuollaista, ennen kuin päättäjät heräävät?

Erinäisillä goottikultistien sivuilla mainostetaan ahkerasti goottien salaisia kohtaamisia. Niihin ei kenelläkään kunnon ihmisellä ole asiaa, mikäli mielenterveys ei ole todella vankalla pohjalla!

Rikollisjärjestöjen, kuten moottoripyöräjengien ja kettutyttöjärjestöjen kieltämisestähän on puhuttu. Miksei keskustelua voida laajentaa tämmöisiin turmiollisiin kultteihin, jotka ovat selkeästi paljon vaarallisempia. Goottikultti levittää jatkuvasti irstailua, kuoleman ihannointia, turmiollista musiikkia ja omituista pukeutumista yhä laajemmalle nuorisomme keskuudessa!


(Niilo Paasivirta)