Feministit syöksevät Suomen Helvettiin!

10.10.2014

Tämä on nyt viimeinen pisara! Feministit, joista varoitin jo vuonna 2000, ovat lopullisesti onnistuneet ajamaan kansamme ja valtiomme tuhoon ja turmioon. Vaikka homoliitot jo lopullisesti päätettiin hylätä, homosaatiokampanja on nyt tämän idioottimaisen ns. kansalaisaloitejärjestelmän kautta tuonut homoliitot taas uudestaan päättäjien vaivaksi ja ilmeisesti ne sinne tuodaan niin monta kertaa että joko edustajien kaikki aika menee näiden marginaaliryhmien himojen käsittelyyn tai sitten homoliitot on pakko hyväksyä. Varoitin tästä, tietysti kuuroille korville jo vuonna 1997, mutta kukapa siitä olisi piitannut. Sitäpaitsi tämäkin varoitus oli oikeastaan jo 80 vuotta myöhässä.

Alamäki alkoi jo heti maamme itsenäistyttyä. Jo vuonna 1917 erheydyttiin sallimaan avioliitto ns. siviilivihkimisenä. Se oli karmea virhe. Raamattu sanoo, että avioliitto on ainoastaan miehen ja naisen välinen kristillinen avioliitto. Siviilivihkimisellä syntyy huorin tekevä, synneissä elävä susipari eikä avioliitto!

Vuonna 1929 säädettiin todellinen aivopieru, jolla turmeltiin siihen asti sentään pyhänä säilyneet kristillisetkin avioliitot. Vaimoille nimittäin sallittiin itse hoitaa asioitaan, kun tähän asti luonnollisena edusmiehenä ja johtajana oli tietenkin ollut perheen kiistämätön pää eli aviomies!

Sitten tuli ns. vapaan seksin aika. Kun vuonna 1970 säädettiin jälleen uusi kauhea laki, niin naiset saivat heittäytyä vapaasti irstailun pyörteisiin kenen tahansa kanssa. Sillä nyt kuka tahansa nainen sai nyt laillisesti murhata lapsensa eli abortoida jokaisen seksiorgioissa alulle pannun äpärän. Kun elämäkään ei enää ollut pyhää, niin nyt sai tehdä ihan mitä tahansa. Pian tämän jälkeen homouskin tietysti laillistettiin, koska nyt kaikki puhtaus ja siveys oli jo muutenkin mennyttä.

Tämän jälkeen pyhän avioliiton häpäisyä on systemaattisesti jatkettu. Sukunimilaki 1986 oli oikeastaan enää pelkkä muodollisuus. Olihan huorinteko jo kauan sitten poistettu rikoslaista ja "kristillisessä" avioliitossakin olevat naiset saivat tehdä oikeastaan ihan mitä tahansa. Käsiin räjähtävä maahanmuutto toi maahamme myös runsaasti viriilejä afrikkalais-amerikkalaisia miehiä, joita naiset pitävät suoranaisina unelmakumppaneina.

Polvirukoilukaan ei enää estänyt homoliittojen sallimista 2002 - onneksi sentään vain rekisteröintinä, eikä vielä avioliittona. Mitäpä väliä toisaalta enää millään on, koska meillä naisetkin saavat olla pappeja, vieläpä homo-lesbo-pappeja jos heitä vain sattuu huvittamaan. Kohta siis hääkutsut laitetaan homopornopostimerkeillä koristettuna, kun kirkkohäissä siunataan transupedofiili kilipukkilauman ja sadomaso-rekkalesbon ja lypsyjakkaran kanssa pyhään avioliittoon, vihkijänä tietysti nahkahomopappi.

Lisää tietoa homosaatiosta ja sen etenemisestä on saatavilla puolueettomissa tietosanakirjoissa. Nyt-lehden feministejä puolusteleva artikkeli (9.10.2014) koittaa selitellä riettauden hyveeksi.


Copyright © Oikeat Mielipiteet™ 2014 Niilo Paasivirta