Feminismi olisi kiellettävä!

22.3.2000

Nyt on aika puuttua yhteiskunnassamme yhä huolestuttavassa mitassa esiintyvään ilmiöön eli ns. "naisten tasa-arvoon" ja "feminismiin", arveluttaviin aatteisiin, jotka sotivat paitsi yhteiskuntarauhaa, myöskin ihmiskunnan luonnollista, luojan luomaa järjestystä vastaan!

Jo Aatamin ja Eevan ajoista saakka, yli 5000 vuotta sitten, ihmisen sukupuoli määräsi selkeästi ihmisen aseman yhteisössä. Miehet hoitivat ihmisyhteisön johtamisen, päätöksenteon, sekä raskaat ja vaaralliset tehtävät kuten yhteisön puolustamisen ja riistan metsästyksen. Naiset hoitivat kodin ja lapset. Tämä luonnollinen, hyväksi havaittu järjestys, on ihmisellä verissä, sillä se on Jumalan luoma!

Eikä pelkästään ihmisen alkuperäisessä luonnontilassa, vaan myöskin eläinkunnassa tämä sama järjestys on kaikkialla havaittavissa. Esimerkiksi leijonaurokset hoitavat lauman puolustuksen sekä metsästyksen, sillä välin kun naaraat hoitavat ja ruokkivat pentuja. Kaikilla nisäkkäillä tämä sama luonnollinen järjestys on selkeästi havaittavissa. Ne harvat poikkeukset johtuvat luomistapahtuman jälkeen tapahtuneesta rappeutumisesta! (Tieteellisen kreationismin mukaan baraminit olivat geneettisesti täydellisiä, ja sen jälkeen on tapahtunut vain rappeutumista. Evolutionismi on muuten jo tieteellisesti todistettu vääräksi.)

Kuitenkin feministit huolellisesti unohtavat ne raskaat, ankarat velvollisuudet, jotka Suomen miehille on aikojen alusta alkaen asetettu. Jokainen suomalainen mies viettää vuoden nuoruudestaan aseellisessa palveluksessa Puolustusvoimissa. Sodan syttyessä jokainen mies on velvoitettu antamaan henkensä isänmaan puolesta. Nämä seikat feministit sopivasti unohtavat "tasa-arvon" vaatimuksistaan. Muutenhan heidän aatteensa kupla puhkeaisi kokonaan. Samat velvollisuudet luonnollisesti pätevät, ja feministien täysin hyväksyminä vieläpä, kaikissa kriiseissä. "Naiset (etenkin naiset) ja lapset ensin!" otetaan silloin poikkeuksetta käyttöön eikä tästä tingitä tippaakaan.

Työpaikoilla feminismi on erityisen huolestuttavasti valtaamassa alaa. Esimerkiksi, jos työpaikalla joku mies uskaltaa vain katsoakin naiseen päin, tulee heti syyte seksuaalisesta ahdistelusta. Näillä konsteilla raivataan tilaa naisille - etenkin kun "tasa-arvolaki" tarkoittaa nykyään sitä, että työnantajan on valittava työnhakijoista haluamansa, kunhan se on nainen.

Feministit vaativat myös abortin sallimista maassamme. Näille naisille olisi kerrottava, että abortti on MURHA! Jumalan lahjoittaman elämän tahallinen lopettaminen on todellakin hirvittävä kuolemansynti. Aborttia ei milloinkaan tulla sallimaan Suomessa, niin kauan kuin tässä maassa vielä on yksikin kristitty!

Sitä tapaa, että naiset lähtevät lomillaan etelään ja iskevät siellä paikallisia tummia gigoloita haureuden harjoittamista varten, en voi käsittää! Eikö meitä suomalaisia ole jo muutenkin niin vähän, ettei tänne enää tarvittaisi enempää etelämaalaisia? Nuo naiset myös kehuskelevat, kuinka ihania ja kohteliaita ja vaikka mitä nuo tummat miehet ovat, ja kuinka surkeita, ankeita lökäpöksyjä suomalaiset miehet ovat. Kyllä sitten itketään, kun ollaan naimisissa tuollaisen tumman miehen kanssa - he nimittäin todella tietävät, missä kaappi seisoo, ja missä naisen paikka on! Vaimo hoitaa huushollia kotona, tumma mies käy kavereiden kanssa kapakoita ja vieraita naisia läpi. Se on nimittäin etelämaiden tapa.

Tasa-arvokeskustelussa feministit huolellisesti välttävät ja pyrkivät kaikin keinoin vaientamaan myös sitä pikkuseikkaa, että poikkeuksetta avioerossa lapset aina määrätään vaimolle, jolle juuri nimenomaan miehen täytyy maksaa elatusmaksua! Vaimo elelee jatkossa sitten mukavasti uuden avomiehensä kanssa - eikä tietenkään mene koskaan ko. miehen kanssa naimisiin, koska silloin elatusmaksut loppuisivat. Mitähän tasa-arvoa se on, että tässä asiassa mies on aina maksaja?

Käytännössä feminismi liittyy läheisesti anarkismiin, vihreyteen, eläinkokeiden ja markkinatalouden (esim. turkistarhojen) vastustamiseen, sosialidemokratiaan ja muuhun vasemmistolaisuuteen, aseistakieltäytyjiin, graffiteihin ja muuhun "hippi-hop" ilkivaltaan, huumeiden kannattamiseen, kristinuskomme vastustamiseen, humanisteihin ja kaikkeen muuhun "vaihtoehtoväkeen". Tätä törkypesää johdetaan ulkomailta käsin. Kannattaa lukea Tex Marrsin asiantuntevia kirjoja, jotka paljastavat "New Age" -nimellä kulkevan laajan salaliiton.

Maassamme on nytkin laissa kiellettyjä aatteita. Miksei niitä siis voisi sinne lisätä? Feminismi olisi todellakin vahva ehdokas kiellettäväksi.


(Niilo Paasivirta)