Äärifanaatikot on poistettava yhteiskunnastamme!

16.9.1999

Viime aikoina on sfnetin uutisryhmissä alkanut yhä huolestuttavammassa määrin esiintyä silmittömiä fanaatikkoja, jotka suoltavat äärimmäisiä mielipiteitään jatkuvalla syötöllä ja jaksavat inttää ja huutaa aina vaan lisää ja lisää lempimielipiteestään.

Näiden äärifanaatikkojen mielipiteet eivät kuitenkaan liity millään tavalla tosielämän faktoihin! Nuo väsyttävät jankkaajat eivät koskaan esitä mitään järkeviä perusteluita vammaisille teorioilleen. Ja kun heidät saa kiinni jälleen kerran perustavanlaatuisesta virheestä teorioissaan, niin heti he postittavat miljoona artikkelia päälle jostain toisesta aiheesta, sopivasti unohtaen kaikki toteen näytetyt ja esitetyt faktat, jotka sorruttavat heidän korttitalonsa.

Nyt olisi jo korkea aika ryhtyä kiireellisiin toimenpiteisiin, ja sensuroida äärifanaatikot kaikista uutisryhmistä pois! Eivätkö Suomen palveluntarjoajat voisi yhteistuumin vain jättää julkaisematta uutispalvelimillaan näiden silmittömien "totuudentorvien" julistukset?

Onhan selvää, että normaalit ihmiset keskustelevat sivistyneesti, ja ottavat huomioon tunnetut tosiseikat. Vain häiriköt jaksavat huutaa jatkuvasti virheellisiä oppejaan, kun jokainen kunnon ihminen tajuaisi olleensa väärässä. Nämä äärifanaatikothan ovat luonnollisesti erehtymättömiä - vaikka mitä sanoisi, he ovat kuitenkin oikeassa ja esimerkiksi kaikki IT-alan ammattilaiset Suomessa valehtelevat, tai ovat peräti muodostaneet suuren salaliiton.

Äärifanaatikot pitää heti sensuroida tästä uutisryhmästä! Tai ehkä Suojelupoliisi voisi ottaa nämä yhteiskuntarauhaamme uhkaavat terroristit "turvasäilöön"? Muutama viikko pimeässä kopissa voisi ehkä antaa noille fanaattisille raivopäille pienen opetuksen. Neuvostoliitossa häiriköille sentään löytyi kunnon kuri. Ottakaamme sieltä oppia!


(Niilo Paasivirta)