EVR kuriin!

14.10.1999

Tänään 14.10.1999 sanomalehti Keskisuomalainen paljasti, että valtion tukeakin saava Siviilipalvelusmiesliitto on liittoutunut mm. Rauhanpuolustajien ja Anarkistiliiton kanssa tukemaan EVR:n turkistarhaiskuja.

Sanomalehti Keskisuomalainen kannattaa artikkelissa myös maksuttomien oikeudenkäyntien poistamista eläintarhaiskujen tekijöiltä, sekä näiden työttömyysturvan, opintorahan, opintolainojen ja sosiaaliturvan, ja kaiken mahdollisen muun valtion myöntämän rahallisen tuen lopettamista. Perusteluiksi sanomalehti Keskisuomalainen esittää mm. että koska nuo rikolliset eivät aio koskaan hankkia mitään tuloja, heiltä ei korvauksia jne. saada koskaan perittyä.

Kovia vaatimuksia, koska ne vaatinevat käsittääkseni myös perustuslain muuttamista. Mutta eiköhän tavoitteeseen päästä, kun teemme ankarasti työtä sen puolesta! Presidenttiehdokkailta olisi myös kysyttävä tästä tärkeästä asiasta, jotta rehelliset suomalaiset tietäisivät, ketä äänestää.

Olisi myös perustettava komitea tutkimaan, mitkä rikokset tulisivat kuulumaan uuden perustuslain muutoksen piiriin. Epäilemättä eläintarhaiskujen lisäksi tähän poikkeuslakiin tulisi lisätä mm. lapseen kohdistuva haureus, urheilujärjestöihin kohdistuva herjaus sekä jumalanpilkka.

Mikäli valtiovaltamme tahi kansamme vaativat, olen valmis mukaan tähän tärkeään työhön. Ehdotan vaatimattomasti itseäni komiteaan, joka suunnittelee tasavaltamme uuden perustuslain. Olenhan jo vuosia seurannut yhteiskunnallisia epäkohtia ja puuttunut niihin asiantuntevasti mielipidekirjoituksissani.


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()