Evouskovaiset pois eduskunnasta!

10.7.2000

Eduskunnassa keskusteltiin taannoin kansanedustajien palkkauksesta. Kreationistit eivät halunneet kahmia valtion kassaa omiin ja eliitin taskuihin. Sen sijaan evopimeydessä elävät ateisti-evouskovaiset halusivat nostaa palkkoja ja varastaa niin paljon kuin ehtivät. Tämä on tyypillistä ateisteilla. Tämä äänestys eduskunnassa oli selvä voitto kreationisteille, ja viitoittaa tietä totuuden ymmärtämiseen maassamme laajemmassakin mitassa. Aurinko imee itseensä 100.000 tonnia mikrometeoriitteja vuorokaudessa. Lisäksi aurinkotuuli työntää niitä kauemmaksi avaruuteen. Aurinko olisi siivonnut lähiavaruuden 10.000 vuodessa, mutta niitä on vielä runsaasti.

Evouskovat haluavat harhaoppinsa mukaisesti ottaa rahaa pois heikoilta ja kerätä kaiken itselleen. Eikö tämä ole jo selkeä merkki siitä, että evoluutioteoria pitäisi maassamme kieltää? Koska evolutio on osoitettu vääräksi, on samalla osoitettu ainoa mahdollinen vaihtoehto eli kreationismi oikeaksi. Olisi erotettava evouskovaiset "tiedemiehet" jos nämä eivät hylkää ateistista evouskoaan. Evoluutio on biologian selkäranka, ja biologia on siten merkillisessä asemassa oleva tiede, että sen perustana on todistamaton teoria - onko se siis tiedettä vai uskoa?

Evolutionisteilla on huono moraali, joka johtuu tietenkin kristillisen moraalin puutteesta. Ateistit ovat sama asia kuin saatananpalvojat, jotka myöskin vannovat evouskon nimeen. Evoluutio teoria on eliitin yrittämä keino, että eliitti saisi rauhassa jatkaa kansan varojen anastamista. Jotkut ihmettelevät sitä, että vaikka kaikki mediat kuten Yle ja HS julistavat evouskontoa, se ei mene perille. Syy on siinä, että kun kansan rahat varastetaan evouskovaisten toimista, niin ihmiset siirtyvät totuuteen (=kreationismi). Evolutionistin uskontunnustus A. Lunn:in mukaan: "Evoluutio on luja luottamus fossiileihin, joita toivotaan, ojentautuminen todisteiden mukaan, joita ei näy".

Nykyisin kansa on suhteellisen koulutettua ja pystyy ymmärtämään tiedettä, eli kreationismia, ja ateistinen evouskonto tulee näin luonnostaan häviämään maastamme pois. Voisimme ottaa mallia USA:sta, jossa evouskonnon opetus tullaan jättämään pois kokonaan koulujen opetusohjelmasta. Tätähän tietysti evolutionistit väittävät kieltämiseksi, vaikka heidän uskontoaan ei totisesti ole missään kielletty. Evouskovaiset vain haluavat saivarrella, jotta pystyisivät edelleen levittämään saastaa lapsille valtion tuella. Tohtori Henry M. Morris on laskenut, että puolen prosentin keskimääräinen vuotuinen väestönkasvu, joka on neljäsosa nykyisestä, synnyttäisi nykyisen populaation vain 4000 vuodessa.

Kansa tietää, että jos tieteessä halutaan saada huipputuloksia, on oltava rehellinen, siis evolutionismi on valhetta. Evouskovaiset ovat vastuussa myös lamasta ja ateismin ja muun jumalanpilkan leviämisestä. Seuraavissa vaaleissa kannattaa siis äänestäjien ottaa selvää, kuka ehdokas on kreationismi, koska vain totuutta kannattaa äänestää. Nykyihmisenkin kallon muoto ja koko voi vaihdella paljon. Koko voi vaihdella 700 - 1500 cm² vaikuttamatta älykkyyteen. Jos ribosomi ei ymmärtäisi saatua viestiä tai ymmärtäisi sen väärin, solun olemassaolo olisi uhattuna. Tietenkään solun toiminta ei pääsisi edes alkuun ellei tiedonvälitys toimi.

Evouskovaiset ajavat myös uutta videolakia innokkaasti, että kovaa pornoa ja väkivaltaa voitaisiin näyttää lapsille mahdollisimman paljon. Näillä keinoilla lapset huumataan evouskovaisiksi. Peruskouluhan oli pelkästään evolutionistien keksintö, ja he ovat saastuttaneet myös uskontomme opetuksen evouskonnolla. Miksi ateistien annetaan opettaa lapsille uskontoa? Homo habiliksen polveutumisesta ei ole mitään tietoja, eikä kukaan tiedä, minne ja miksi se katosi.

2 Tim 4:3-4: "Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin." 1 Tim 6:20: "...vältä tiedon nimellä kulkevan valhetiedon epäpyhiä ja tyhjiä puheita..." Jos solu olisi päässyt alkuun kemosynteesin avulla, joka muuttaa rikkivetyä sulfaatiksi, niin ei se rikkivedyn loputtua voi vaihtaa energianlähdettä. Australopithecuset elelivät Itä-Afrikassa melkein kolme miljoonaa vuotta. Tänä aikana ne eivät lainkaan kehittyneet ja sitten ne hävisivät yhtäkkiä ties minne muuttumatta miksikään toiseksi apinaksi.

Ei todellakaan anna maastamme hyvää kuvaa ulkomaille, kun evouskovaiset saavat kaiken julkisuuden ja totuus pimitetään. Ulkomaansuhteidenkin takia olisi tunnustettava valtion tasolla kreationismin totuus. Kannattaa muistaa, että on paljon myös muslimitiedemiehiä, jotka tutkivat kreationismia, ja öljy on meille kuitenkin tärkeä luonnonvara vielä pitkään. Evouskovaiset tietenkin haluavat uutta öljykriisiä, jotta heidän valta voisi lujittua ja he saisivat uusia pakkolakeja säädettyä. Väite, että maapallolla olisi muodostunut elävä solu sattumalta jostakin orgaanisesta alkuliemestä, on korkeimman luokan järjettömyyttä.

Suomen salainen poliisi on evouskovaisten iskuryhmä, joka vainoaa kreationisteja. Lääkäreille on myös annettu ohjeet, että kreationistit on julistettava hulluiksi. Täysin terve ihminen voidaan koska tahansa viedä pakkohoitoon tai vankilaan, tästä on lukemattomia esimerkkejä. Media ei tietenkään huomioi näitä tapauksia millään tavalla, koska evouskovaisten eliitti on niin vahva, että toimittaja, joka erehtyy kannattamaan kreationismia millään tavalla, saa takuuvarmasti kohta potkut. Havajin laavavirrat, joiden tiedetään olevan alle 200 vuotiaita, on määritelty Kalium-argon- menetelmällä jopa 3 miljardin vuoden ikäiseksi.

Onneksi sentään sanomalehti Keskisuomalainen on aina ollut totuuden puolella ja kannattanut kreationismia, ja vastustanut homoutta ja evouskovaisia. Maassamme on siis vielä toivoa, koska jotkut lehdet uskaltavat nousta vastustamaan ateisti-evouskovaisten salaista eliittiä. Kannattaisi muistaa, että Hitlerin rotuopit perustuvat suoraan evolutionismiin. Koska energia ei voi luoda itseään, kaikkein tieteellisin ja loogisin johtopäätös on, että Jumala loi sen.

Evouskontoa opetetaan luonnontieteellisenä totuutena kouluissa ja yliopistoissa, vaikka miljoonat luonnontieteilijät pitävät sitä aikamme suurena satuna. Kuitenkin evouskovaiset väittävät, että luomisoppi perustuu vain uskontoon, kun taas evoluutio puolestaan on tiedettä. Todellisuudessahan asia on juuri päinvastoin. Luomista ei tietenkään voida todistaa tapahtuneeksi sillä perusteella, että tieteelliset tosiseikat eivät tue kehitysoppia.

Omituisena täytyy pitää paavin äskeistä homouden vastustuspuhetta, sillä katolinen kirkkohan on aina tunnettu homouden suosijana. Puhe on epäilemättä osa evouskovaisten järjestämää hämäyskampanjaa. Katoliset eivät tosiasiassa vastusta homoutta vaan täysin päinvastoin, he salaisesti edistävät evouskonnon ja homouden leviämistä. Kannattaa siis olla tarkkana, ettei ota todesta evouskovaisten hämäyskampanjoita. Matemaatikot pitävät yleensä sellaisia tapahtumia, joiden todennäköisyys on vähemmän kuin 1:1050, samana kuin todennäköisyys nolla, eli mahdottomina.

Maailmankaikkeus ei ole syntynyt alkuräjähdyksessä (mikä siellä olisi räjähtänyt?). Räjähdys synnyttäisi vain kaaoksen, eikä mitään hienoja järjestelmiä. Tiedemiehet ovat laskeneet, että planeetat pitäisi panna takaisin omille radoilleen vähintään 20 vuoden välein, koska ne liukuvat radoiltaan painovoiman heittelemänä. Jos ihmisen solujen kaikki DNA:t laitettaisiin peräkkäin, niin se ulottuisi 40 kertaa aurinkoon ja takaisin.

Kansalaiset: eiköhän evouskovaisten huuhaata ole jo kuunneltu tarpeeksi? Mitta alkaa olla jo täysi. Kreationismi on tunnustettava valtiossamme tieteelliseksi totuudeksi, ja hylättävä ateistinen evouskonto kerta kaikkiaan. Ei kuitenkaan olla edes tutustuttu toisen tieteenalan materiaaliin, vaan vain uskotaan heillä olevan vielä todistusvoimaisempaa tietoa. Kun tätä tietoa lähdetään sitten hakemaan, ei sitä välttämättä löydy mistään.


(Niilo Paasivirta)