Pois evoluutioteorian syövereistä!

8.3.2000

Vaikka tiedeyhteisö on edelleenkin syvällä ateistisessa evopimeydessä, alkavat järkevät tiedemiehet jo ymmärtää, että kreationismi on oikeassa. Selkeät todisteet kumoavat evoluutioteorian täydellisesti, mikä osoittaa kreationismin oikeaksi, sillä vaihtoehdothan olivat elämän syntyminen itsestään, mikä on siis väärin, ja elämän luominen, joka on nyt todistettu oikeaksi.

Evouskovien epätoivoinen saivartelu alkaa jo olla täysin turhaa. Etenkin Internetissä evouskovat ovat kovasti äänessä, mutta viime aikoina oikeaa tietoa on lopulta alkanut tulla Internettiinkin. Tieteellinen kreationismi etenee ja pyyhkii menneen vuosituhannen evohaihattelut historiaan. Monet tiedemiehet olivat toki jo aiemmin tulleet järkiinsä ja hylänneet evoluutioteorian.

Kuitenkin eräät evolutionistit yrittävät kumota kreationistien väitteet naurettavilla menetelmillä: keksitään omasta päästä älyttömiä väitteitä, ja vääristellään kreationistien todellisia väitteitä, väitetään keksittyä tai vääristeltyä väitettä kreationistien väitteeksi, sitten kumotaan tuo väite - mikä tietysti on helppoa, koska väite on roskaa eikä sillä ole mitään tekemistä kreationismin kanssa, tai julistetaan kreationismi epätieteelliseksi.

Todisteet ovat kuitenkin selkeät: ihminen luotiin n. 10000 vuotta sitten. Tuosta ihmisen baraminista alkaen ihminen on sitten rappeutunut. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat umpilisäke, verkkokalvo, lyhentynyt elinaika (Raamattuhan kertoo ihmisten eläneen muinoin satoja tai jopa tuhansia vuosia), jne.

Nyt on siis aika kerta kaikkiaan hylätä evoluutioteoria kouluissamme ja yliopistoissamme, ja aloittaa kreationismin tutkiminen. Evouskovaiset professorit jne. olisi siirrettävä muihin tehtäviin, ja otettava tilalle kreationisteja, joiden keskuudesta löytyy erittäin paljon päteviä tiedemiehiä.

Kreationismin käytännön sovellukset ovat jo horisontissa. Tärkeä asia olisi selvittää, mitä rappeutumia nykyihmisellä on baramineihin, eli alkuperäisiin täydellisiin ihmisiin verrattuna. Voisimme aloittaa rappeutumien korjaamisen geeniteknologian avulla. Näin ihminen voisi pyrkiä takaisin baraminiksi!

Sama menetelmä sopisi tietysti muidenkin eliöiden jalostamiseen. Ajatelkaapa, kuinka mainioita viljakasveja saamme, kun korjaamme rappeutumat. Mahtavat sadot, ei kasvitauteja, viljely voidaan hoitaa ilman lannoitteita ja myrkkyjä, ja niin edelleen! Tässä olisi myös ratkaisu ravitsemusongelmiin koko maapallollamme.


(Niilo Paasivirta)