Evoluutio on suuri valhe!

21.6.1999

Ajatelkaapas, jos lapsillenne opetettaisiin koulussa, että juustoa saadaan, kun kastellaan ruohoa, ja että aurinko muuttaa säteillään ruohon juustoksi. Eikö kuulostakin järjettömältä? Kuinka tuollaista paksua valetta voitaisiin opettaa maamme kouluissa?!? Mutta tosiasia on, että aivan yhtä järjetöntä teoriaa todellakin opetetaan lapsillemme!

Tuo likainen valhe on evoluutioteoria. Tuo käsittämätön "teoria" väittää, että ihminen polveutuisi apinoista, ja että maapallo olisi miljardeja vuosia vanha!

Evoluutioteoriaa puolustellaan esimerkiksi fossiileilla. Mutta fossiilien "ikähän" perustuu vain siihen, että ne löydetään jostain syvistä kerroksista, ja näin arvellaan, että kerroksien muodostumiseen olisi kulunut jopa miljoonia vuosia. Tämä on helppo kumota. Erinlaiset luonnonmullistukset: tulivuorenpurkaukset jne. ovat kääntäneet maakerroksia ja haudanneet luita tms. hyvinkin syvälle.

Toinen seikka on tietysti Raamatussa selkeästi dokumentoitu vedenpaisumus. Suunnaton vesimassa on nostanut valtavat määrät mutaa ja sen sellaista kuolevien eläimien päälle.

Ns. "dinosaurukset" ovat pääosin väärennöksiä tai ihan tavallisten eläinten luita. Dinosaurukset ovat mitä ovelin markkinointikikka. Ajatelkaapa, kuinka lapset ovat hulluna niihin! Ne ovat kuitenkin vain satuja. Onhan saduissakin lohikäärmeitä ja muita jättiläismäisiä hirviöitä. Näin on sadutkin valjastettu valheen levittämiseen.

Toinen niin kovin suosittu menetelmä "todistella" fossiilien ikää on radiohiiliajoitus. Tuolla "luotettavalla" menetelmällä on esimerkiksi testattu elävä nilviäinen, ja tiedemiehet ovat todenneet sen hiili-14 -menetelmän avulla 3000 vuotta vanhaksi! Tuota menetelmää puolustellaan epätoivoisesti sillä, että se ei päde kuin tietynikäisten kohteiden kanssa. Miksi se pätisi, kun se ei päde normaalistikaan.

Aina kun todistetaan evoluutiouskovaisten jokin menetelmä vääräksi, he vetävät hatusta uuden "luotettavamman" menetelmän, kuten nyt tämän argon-argon menetelmän. Epäilemättä se todistetaan USA:n johtavissa kreationistien tiedelehdissä ennenpitkää humpuukiksi. Sillä välin näitä pikaisesti kehiteltyjä "menetelmiä" käytetään todistelemaan evoluutioteorian sortuvia rippeitä. Kuitenkin useat merkittävät tiedemiehet ovat jo hylänneet evoluutioteorian. Tämä on merkki aikojen muuttumisesta.

Jos muuten maaöljy olisi niin vanhaa kuin mitä geologit väittävät (80000 v), sen paine olisi kadonnut jo aikoja sitten - nykyinen paine osoittaa korkeintaan 10000 vuoden ikää. (Tri Melvin A. Cook, "Prehistory and Earth models", Max Parrish and Company, 1966.)

Meille on opetettu, että öljyn valmistuminen kestää miljoonia vuosia. Mutta tämä on tosiasia: tiedemiehet valmistivat laboratoriossa tynnyrillisen öljyä tonnista jätteitä 20 minuutissa! (Machine Design, 14.5.1970.)

Ja mitä tulee ihmisten fossiileihin, niiden "katkeamaton sarja, joka todistaa ihmisen kehittyneen apinasta", on nykyään tämmöinen:

Nyt olisi mitä pikimmiten lopetettava humpuukin opetus koulussamme, jotta lapsemme tulisivat tuntemaan Jeesuksen ja totuuden.


(Niilo Paasivirta)