Miksei lakimme kunnioita EU:n lippua!

4.6.2000

Tyrmistykseni havaitsin lainsäädännössämme erittäin pahan epäkohdan! Lakimme sanoo, että Suomen lippua on kunnioitettava, ja lipun turmelemisesta seuraa ankara rangaistus. Näin on tietenkin oltava, mutta miksei lakimme suojaa liittovaltiomme Euroopan Unionin lippua?

Onko se asiallista, kun kaikenlaiset EU:n vastustajahörhöt saavat jatkuvasti häpäistä liittovaltiomme lippua mitä törkeimmällä tavalla! Eikö sellainen ole jo melkeinpä maanpetoksellista toimintaa? Ajatelkaa, minkälaista esimerkkiä nuo maanviljelijät ja muut hyypiöt näyttävät toiminnallaan nuorisollemme.

Tuo toimintamalli on sellainen, että maamme pyhiä arvoja saa rangaistuksetta pilkata tahi niiden pilkkaaminen olisi muka jotenkin hyväksyttävää mielipiteen esittämistä. Näinhän asia ei todellakaan ole, vaan tuonkaltainen räyhääminen sopii ennemmin jonnekin lähi-idän terroristimaihin!

Siksi eduskuntamme olisi mitä kiireellisimmin suojattava myös liittovaltiomme Euroopan Unionin lippu törkeältä häpäisyltä, joka herättää laajasti raivoa kaikissa sivistyneissä kansalaissamme! EU-vastustajilla ei ole mitään oikeutta häpäistä lippuamme!


(Niilo Paasivirta)