Ehkäisymainonta turmelee lapsemme!

22.3.2000

Nyt, kevään kynnyksellä, alkavat katukuvaamme saastuttamaan jälleen ilmestyä ehkäisyvälinemainokset. Noita siveettömiä julisteita liimataan kohta taas kaikkialle, niin että lapset ja nuoret eivät mitenkään voi välttyä niiden näkemiseltä.

En voi ymmärtää, miten tämmöinen tilanne on päässyt syntymään, että kondomimainoksia on joka paikassa! Saako muka kovaa pornoakin nyt mainostaa kaikkialla? Kansallamme on jo tuhansien vuosien kristilliset perinteet, joihin ehkäisyvälineet eivät todellakaan kuulu!

Kondomimainokset ovat suorastaan törkeitä, ne suorastaan YLLYTTÄVÄT nuoria ja lapsia haureuden harjoittamiseen! Onko lakimme nyt muuttunut siten, että rikokseen yllyttäminen on yhtäkkiä tullut sallituksi? Esiaviollinen haureuden harjoittaminen on muuten Raamattumme mukaan kuolemansynti, ja siihen yllyttäminen on erittäin arveluttavaa toimintaa.

Vain avioliitossa on syytä täyttää aviolliset velvollisuudet, siten että tapahtuma tähtää ainoastaan lapsien saamiseen. Ehkäisyvälineet ovat täten yhteiskuntamme perusarvojen vastaisia, ja ne tuovat pelkästään tapain turmelusta, rappiota, syntiä, petosta, huorintekoa ja lukuisia muita pahoja asioita yhteiskuntaamme. Epäilemättä nämä mainoskampanjat ovat osasyyllisiä myös saatanan palvonnan ja sen lieveilmiöiden kuten hautojen häpäisyn hirvittävään yleistymiseen maassamme.

Kerrassaan naurettavaa on julistaa, että ehkäisyvälineet suojaavat sukupuolitaudeilta. Sillä totuus on, että Raamatun ohjeita noudattamalla kukaan ei koskaan saisi sukupuolitautia. Kun kaikki kansalaiset noudattaisivat maassamme vallitsevaa kristinuskoa, sukupuolitaudit häviäisivät maastamme täydellisesti. Ratkaisu asiaan ei ole levittää keinoja, joilla harjoitetaan esiaviollista haureutta.

Ehkäisyvälineiden mainonta tapahtuu kaiken lisäksi valtiomme suosiollisella avustuksella. Tämä on kerrassaan käsittämätöntä! Maamme on kristitty maa, ja valtiomme pitäisi noudattaa kristinuskon lakeja! Ehkäisyvälineiden mainonta, maahantuonti, myynti ja hallussapito olisi kiireesti kiellettävä maassamme niin pian kuin mahdollista.


(Niilo Paasivirta)