Nyt päitä putoaa!

2.3.2001

Dopingin käyttäjät ja dopingin suosijat ovat häpäisseet Suomen tavalla, joka täyttää maanpetoksen tuntomerkit. Nyt kaikki syylliset on kaivettava esiin. Poliisihan sai nyt lisävaltuuksia, joiden avulla asian selvittely nopeutuu. Ei muuta kuin jatkuvaan tarkkailuun ja puhelinkuunteluun vain kaikki Hiihtoliiton nykyiset ja entiset pomot!

Pienet piirit ovat jo yleisesti tienneet, että kaikki lailliset ja laittomat keinot ovat suomalaisessa urheilussa käytössä. Tämän todistaa kiistatta se, että kun suomalaiset eivät tienneet, että tämä yksi laiton keino testataankin, he jäivät heti kaikki kiinni. Selvää on, että jokainen hiihtäjä on käyttänyt kaikkia kiellettyjä aineita, joita ei testata tai jotka eivät näy testeissä.

Onneksi rikoslakiin lisätään dopingrikos nyt erittäin kiireellisesti. Tässä törkeässä tapauksessa lakia olisi sovellettava takautuvasti, ja annettava kaikille dopinginjupakan kanssa pienimmälläkin tavala tekemisissä olleille ehdoton vankeusrangaistus ilman armahduksen mahdollisuutta. Nythän on niin, ettei kukaan näistä isänmaanpettureista taatusti ole ensimmäistä kertaa asialla, joten he ovat automaattisesti rikoksenuusijoita.

Kansan oikeutettua vihaa helpottaisi parhaiten se, että Helsingin Senaatintorilla järjestettäisiin julkinen rangaistus kaikille hiihtäjille ja muille dopingin kanssa tekemisissä olleille. Rangaistusnäytelmä olisi lähetettävä suorana TV-lähetyksenä kaikkialle maahan, ja peruskouluissa sen katsominen olisi pakollista.

Ensin hiihtäjät ja muut doping-jupakan syylliset olisi ruoskittava julkisesti. Vanha hyvä raipparangaistus on tässä yhteydessä vähin, mitä voidaan vaatia. Itse kyllä suosittelisin ihan oikeaa, kunnon ruoskaa. Sen jälkeen syylliset saisivat seisoa viikon häpeäpaaluissa Senaatintorilla. Sinne varattaisiin mätiä munia ja muuta heiteltävää, jotta kansa saisi kostaa pettureille omin käsin.

Kun se lopullinen, dopingin takana oleva pääsyyllinen löytyy, se olisi poltettava julkisesti elävältä roviolla. Lisäksi kaikki dopingista epäillyt on karkoitettava Venäjälle, ja pyydettävä venäjän viranomaisia hoitamaan ne jonnekin kunnon vankilaan, sellaiseen, joita Siperian perukoilta löytyy. Suomalaiset vankilathan ovat pelkkiä lepokoteja!

Sanomattakin on selvää, että Suomella ei ole oikeutta osallistua mihinkään arvokisoihin ainakaan kahteen vuoteen. Talviolympialaisista jäämme tietenkin pois. En näe, että millään muillakaan suomalaisilla urheilijoilla olisi muutamaan vuoteen asiaa mihinkään arvokisaan. Kyllä tämä häpeä ja syyllisyys on nyt niin syvä, että Suomen kansan on osoitettava se perusteellisesti muulle maailmalle.


(Mr. Niilo Paasivirta)